LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šo sestdien, 21. maijā, futbola stadionā pie Vanšu tilta Rīgā tiks oficiāli atklāta jaunā pludmales futbola sezona. Tās prologā plkst.11 pērnā gada valsts čempione “RTU FC” superkausa mačā spēkosies ar kausa ieguvēju “Kreiss” vienību, savukārt no plkst.12 notiks Rīgas kausa izcīņa ar astoņu komandu piedalīšanos.

Kā zināms, superkausa izcīņas spēlē tradicionāli piedalās iepriekšējā gada čempionvienība un kausa titula ieguvēja. “RTU FC” pērn ir bijusi tā komanda, kas pirmo reizi kļuva par Latvijas čempionēm, izjaucot “Kreiss” vienības plānus uz visām trīs galvenajām trofejām pludmales futbolā. Jāpiebilst, ka “Kreiss” savā rocībā superkausa titulu ieguvusi divas reizes kopš 2013. gada, kad tika ieviesta šīs trofejas izspēle – šajā pat 2013. gadā, kad “kreisieši” pēcspēles sitienu sērijā uzveica Ventspils “Honda”, kā arī pērn, kad uzveica savu sestdienas cīņas pretinieci “RTU FC”.

Tikmēr Rīgas kausa izcīņas turnīrā šogad startēs astoņas dalībnieces, kas ir par divām vairāk nekā pirms gada. Līdzīgi kā pērn komandu pulkā redzēsim “Kreiss”, “RTU”, “BFS Ropaži”, “TUC” “VUSK Stolichnaya” un “VBFK” vienību no Jūrmalas, savukārt klāt nākušas divas Latvijas galvaspilsētu nepārstāvošas “blices” – Liepājas “SLV Plus” un “PFK Ludza”.

Atbilstoši kausa izcīņas formātam astoņas dalībnieces sadalītas divās apakšgrupās pa četrām katrā. Divas labākās no katras grupas kvalificēsies pusfinālam, kur turpinās cīņu par kausa titulu, savukārt atlikušās komandas ar izslēgšanas maču palīdzību noskaidros izvietojumu no piektās līdz astotajai pozīcijai.

Plānots, ka turnīra fināla mačs risināsies plkst.16, un uzreiz pēc tam notiks sacensību laureātu svinīgā sveikšanas ceremonija.

Kā zināms, pērnajā sezonā par Rīgas kausa izcīņas uzvarētāju kļuva “BFS Ropaži”, otrajā vietā paliekot “VBFK”, bet godpilnajā trešajā – “RTU”.

Rīgas Futbola federācija aicina visus futbola, jo īpaši – pludmales futbola, interesentus nelaist garām lielisko iespēju vērot šo dinamisko, aizraujošo spēli pašā Rīgas sirdī. Jāpiemin, ka šī būs arī teicama iespēja klātienē novērtēt Latvijas labāko pludmales futbolistu, tostarp – izlases kandidātu, meistarību un prasmes.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo