LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Piektdien, 9.decembrī, Baltijā plašākā iekštelpu izlaides centra “Apollo Skypark” telpās, kas atrodas tirdzniecības centrā “Domina Shopping”, risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) gada noslēguma vakars.

“Ņemot vērā apstākļus, pēdējos gados ir ļoti izaicinoši savākt RFF valdi un visu RFF kolektīvu, kas kopumā ir ap 20 speciālistiem. Mums tas izdevās, un mēs ļoti labi pavadījām laiku, vērojot tiešraidē pasaules kausa futbolā čempionāta spēles, iesaistoties aktivitātēs, apkopojot gada rezultātus un daloties ar tuvākajām perspektīvām. Esmu ļoti pateicīgs ikvienam par ieguldīto darbu, laiku un citiem resursiem Rīgas un Latvijas futbola attīstības labā.

Pat neskatoties uz daudziem šķēršļiem, mēs nestāvam uz vietas, bet ejam uz priekšu un attīstāmies. Ļoti ceru, ka mūsu biedri, Rīgas reģiona komandas un futbola cienītāji to redz un var novērtēt. Apsveicu visus Rīgas futbola fanātiķus - spēlētājus, trenerus, funkcionārus un pārējos futbolā iesaistītos – ar kalendārā gada drīzu noslēgumu  un novēlu visiem stipru veselību, spēku, izturību un stabilitāti. Lai atnāk Ziemassvētku brīnums un viss izdodas 2023.gadā!” uzsvēra RFF prezidents Eduards Borisevičs.

14122022 002

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo