LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

2022.gada 27.augustā Rīgas bērnu un jauniešu attīstības centra “Imanta” futbola laukumā tika aizvadītas sporta kluba “Imantas” (turpmāk – SK “Imanta”) 20 gadu jubilejas svinības, kā arī izspēlēts pirmais Valda Avotiņa piemiņas turnīrs futbolā vīriešu un sieviešu komandām.

SK “Imanta” dibināts 2002.gada 23.augustā, kad klubs tika reģistrēts Uzņēmumu reģistrā, taču pirmssākumi datēti ar 2000.gada vasaru kluba prezidenta un ilggadējā galvenā trenera Valda Avotiņa vadībā. SK “Imanta” tika dibināts, lai sniegtu iespēju nodarboties ar aktīvu dzīves veidu, proti, spēlēt futbolu un regbiju, bērniem un jauniešiem, kuri dzīvoja bērnu namā “Imanta”.

Kopš kluba oficiālās dibināšanas SK “Imanta” ir izcīnījusi godalgas dažādu vecuma vīriešu, jauniešu, sieviešu un meiteņu futbolā, tāpat veiksmīgi startējusi regbija čempionātos gan sievietēm, gan vīriešiem. Kluba rindās tika izaudzināti vairāki regbija valstsvienību (gan sieviešu, gan vīriešu) spēlētāji, kā arī sieviešu futbola valstsvienības, jaunatnes izlases spēlētājas.

Treneris, kluba prezidents Valdis Avotiņš bija sporta kluba sirds un dvēsele, viņš ieguldīja visu savu enerģiju un laiku, lai bērni no nelabvēlīgām ģimenēm spētu socializēties, iepazītu sportu un izaugtu par krietniem sportistiem. Taču negaidīti 2020.gada 10.maijā Valdis šo pasauli atstāja.

2022.gadā kluba jaunā prezidenta, galvenā trenera Normunda Bondara vadībā tika aizvadīts pirmais Valda Avotiņa piemiņas turnīrs futbolā, kā arī notika svinīgais pasākums SK “Imanta” 20 gadu pastāvēšanas atzīmēšanai un Valda piemiņai.
Sveikt SK “Imanta” ieradās Latvijas futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko, Rīgas futbola federācijas pārstāvji Ādolfs Supe un Jevgeņija Obodņikova, kā arī kluba būtiska atbalstītāja no labdarības fonda “Bērnu rīts” vadītāja Jaroslava Tomaševiča.

Par pirmā Valda Avotiņa piemiņas turnīra futbolā uzvarētājiem vīru konkurencē kļuva SK “Imanta Zelta paaudze” futbolisti, bet dāmām triumfēja SK “Imanta” sieviešu komandas pirmais sastāvs. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīts Ingvars Sondors un Ņina Pritkova, bet rezultatīvāko spēlētāju balvas tika piešķirtas Edgaram Zvēriņam, un Simonai Žilbertei. Jāpiebilst, ka turnīra spēles apkalpoja Latvijas futbola federācijas otrās kategorijas tiesnesis Jānis Ikaunieks.
SK “Imanta” kolektīvs vēlas teikt paldies ikvienam pasākuma dalībniekam, kā arī sportistiem, atbalstītājiem, kuri ir bijuši saistīti ar klubu kaut uz vienu dienu šajā 20 gadu posmā, un cerot uz tikpat kvalitatīvu tikšanos nākamajā Valda Avotiņa piemiņas turnīrā 2023.gada vasarā.

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo