LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šā gada 8. maijā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Daugavgrīvas ielā 56a Rīgā risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Futbola Turnīru asociācijas (FTA), Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Latvijas Augstskolu Sporta savienības (LASS) atbalstītais Latvijas Universiādes posms minifutbolā (7 pret 7) vīriešu komandām, kurā startēs deviņas dalībnieces.

Sacensības risināsies no plkst.12.00 līdz plkst.16.00, spēkus samērojot Latvijas koledžu un augstskolu kungu vienībām. Turnīram varēja pieteikties Latvijas Augstākās izglītības iestāžu (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes), (profesionālo studiju bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2021. gada absolventi, ko ar parakstu un zīmogu apliecina augstskolas administrācija jeb personāldaļa. Spēlētājam turnīra gaitā nav atļauts pārstāvēt vairākas augstskolu komandas.

Dalību sacensībās apstiprinājušas deviņas komandas – Daugavpils Universitāte (DU), Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Rīgas Ekonomikas augstskola (REA vai arī SSE Riga), Latvijas Universitāte (LU), Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA), Valsts policijas koledža (VPK), Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija (LNAA) un Transporta un sakaru institūts (TSI).

Turnīra izspēles kārtība plānota ar grupas spēļu norisi pirmajā etapā un izslēgšanas spēlēm par vietām otrajā jeb izšķirošajā stadijā. Ar plkst.11.30 paredzēto izlozi visas deviņas komandas tiks sadalītas trijās apakšgrupās pa trim vienībām katrā, bet izslēgšanas mačos iekļūs astoņas no visām dalībniecēm. Uzreiz pēc turnīra beigām risināsies laureātu sveikšanas ceremonija, kurā trīs labākās komandas, kā arī labākie spēlētāji individuālajās nominācijās saņems apbalvojumus no organizatoriem.

Kā zināms, RFF kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā un telpu futbolā studentu komandām. To galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū.

Līdz ar “Covid-19” pandēmiju turnīra norise ar ieskaiti Latvijas Universiādē atsākas pēc triju gadu pārtraukuma. Pēdējo reizi, neskaitot miniturnīru 2021.gada vasaras beigās, studentu kausa izcīņa minifutbolā risinājās 2019. gadā, kad kungu konkurencē starp 8 dalībniecēm pārākā izrādījās Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA), kamēr dāmu sacensībās triumfēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA)

Vairāk informācijas meklējiet RFF mājas lapā: www.riga.lff.lv

word Sacensību reglaments

excel Sacensību kalendārs

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo