LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šajā nedēļas izskaņā – piektdien un sestdien -, kā arī tieši pēc nedēļas, 24. un 25. septembrī Latvijas galvaspilsētas U-14 (2007.dz.g.) un U-13 (2008.dz.g.) izlases pārstāvēs Rīgu Latvijas Futbola federācijas (LFF) Reģionālo izlašu turnīrā, kas risināsies LFF mācību un treniņu centrā Staicelē.

Katrā no Rīgas izlasēm uz nozīmīgo turnīru izsaukti pa 16 futbolistiem. Sacensību ietvaros Latvijas galvaspilsētas jaunie talanti spēkosies ar pārējo valsts reģionu – Kurzemes, Zemgales, Latgales un Vidzemes – talantīgākajiem attiecīgās vecuma grupas censoņiem.

Akadēmijas pasākumus, kā minēts, organizē LFF ar mērķi pilnveidot jauno futbolistu tehnisko meistarību un taktisko izpratni. Pēc septembra turnīriem abiem vecumiem paredzētas vēl divas nometnes ar talantīgāko spēlētāju pulcēšanu.

Abās vecuma grupās Rīgas izlasē iekļauti kandidāti no FS “Metta Rīga”, SK “Super Nova”, “Academ” FC, “Riga FC Academy”, Rīgas FS, JDFS “Alberts” klubiem.

“Rīgas reģionā allaž bijusi augsta konkurence U-13 un U-14 vecuma grupās, un tas vērtējams kā pozitīvs faktors. Futbolistus attīsta vide, un mums ir vairākas akadēmijas, kas gatavas uzturēt konkurētspējīgu vidi. Daudzi klubi apvienojas savā starpā, lai futbolistiem būtu iespēja piedalīties iespējami augstāka līmeņa čempionātos un turnīros. Viens no Rīgas izlases uzdevumiem ir paaugstināt konkurences līmeni un palīdzēt klubiem apmācīt spēlētājus augstas pretdarbības apstākļos,” sacīja Rīgas izlašu galvenais treneris Kirils Buravcevs.

“Šoreiz daudzi spēcīgi un radoši futbolisti palika “aiz izsaukuma latiņas” un neiekļuva starp 16 stiprākajiem. Mūsu uzdevums ir sekot līdzi viņu attīstībai un dot iespēju nākotnē. Šajā projektā kopā pavadīsim divus, trīs gadus. Rotācija noteikti būs. Ir jādod iespēja spēlētājiem pilnveidoties, ja redzam pozitīvu attīstības dinamiku, spēju pilnveidoties un gatavību “garai distancei”. Katrs futbolists ir mūsu vērtība un atbildība,” norādīja speciālists, izsakot pateicību klubiem, treneriem un vecākiem par futbolistu audzināšanu, sadarbību un pacietību.

pdf RĪGAS REĢIONĀLĀ IZLASE U-14

pdf RĪGAS REĢIONĀLĀ IZLASE U-13

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo