LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Tieši pēc nedēļas – 8. septembrī, RTU stadionā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56A, vienkopus pulcēsies 34 spēcīgākie Latvijas galvaspilsētas U-13 izlases (2008.dz.g.) futbolisti, lai galvenā trenera Kirila Buravceva virsvadībā aizvadītu reģionālās izlases treniņu dienu. 16 no jaunajiem censoņiem iegūs tiesības pārstāvēt Rīgas izlasi Latvijas Futbola federācijas (LFF) Reģionālo izlašu turnīrā, kas laika periodā no 24. līdz 25. septembrim risināsies LFF mācību un treniņu centrā Staicelē.

Dienas gaitā no plkst.9 līdz plkst.17.30 futbolisti aizvadīs divas treniņa nodarbības, bagātinās savas zināšanas taktiskajās un teorētiskajās nodarbībās un iegūs teicamu iespēju sevi pierādīt gan laukumā, gan ārpus tā kopā ar citiem spēcīgākajiem Latvijas galvaspilsētas spēlētājiem.

Treniņam pulcētie 34 futbolisti pārstāvēs sešus Rīgas klubus, kuru vidū ir FS “Metta”, SK “Super Nova”, Rīgas FS, JDFS “Alberts”, “Riga FC Academy” un LBF JFK (Daugava). Papildus tam FK “Dinamo Rīga” futbolisti tiks izsaukti novembrī, kad risināsies Rīgas izlases mācību spēles.

Kā minēts, līdzīga veida atlases princips notiek arī Rīgas Futbola federācijas (RFF) reģionālo izlašu darbā ar U-14 komandu, kas kopējam darbam pulcēsies jau ceturtdien, 2. septembrī.

“Šis ir ļoti svarīgs projekts mūsu jaunajiem futbolistiem tā iemesla dēļ, ka reģionālie turnīri dod lielisku iespēju spēlētājiem sevi pierādīt un turpināt attīstību konkurences apstākļos, kad vienkopus izlasi pārstāv dažādu komandu spēcīgākie spēlētāji. Vēlreiz vēlos pateikties akadēmiju un klubu vadītājiem, kā arī treneriem par sadarbību un konsultācijām atlases procesā,” uzsvēra K.Buravcevs.

pdf Plašāk par futbolistu atlases principiem, kā arī reģionālo izlašu filozofiju, spēles modeli un principiem

pdf Paplašinātais 2008.dz.g. izlases kandidātu saraksts

pdf Dienas plāns – 08.09.2021

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo