LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Līdz nākamajai trešdienai, 25. augustam, būs iespējams pieteikties Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajam un Latvijas Augstskolu Sporta Savienības (LASS), kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansētajam Latvijas Universiādes minifutbola (8 pret 8) disciplīnas turnīram vīriešiem, kas risināsies 29. augustā.

Pieteikumi turnīram jāiesniedz uz speciālas pieteikumu veidlapas, kas līdz 25. augustam jānosūta uz e-pasta adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Turnīram drīkst pieteikt (iekļaut pieteikumā, kā arī spēlē) maksimums 12 spēlētājus. 2020./2021. gada Universiādes sacensībās piedalās Latvijas Augstākās izglītības iestādes (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes, profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2020. un 2021. gada absolventi, ko ar parakstu un zīmogu apliecina augstskolas administrācija.

Plānots, ka turnīrā piedalīsies 5-6 komandas, kas savā starpā aizvadīs viena riņķa turnīru. Plkst.10.30 notiks turnīra izloze, plkst.11 līdz plkst.13.30 risināsies sacensību spēles, savukārt laureātu apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst.13.30.

Turnīra organizatori paturēs tiesības jebkurā brīdī pārbaudīt dalībnieku piederību augstskolai, lūdzot uzrādīt studenta apliecību turnīra dienā. Spēlētājam nebūs atļauts pārstāvēt vairākas augstskolu komandas, kā arī veikt pārejas sacensību norises laikā.

Sacensību galvenie mērķi ir aktīva dzīvesveida un futbola popularizēšana studenti vidū, veicināt komunikāciju starp augstskolām un to studentiem, kā arī stiprāko futbola komandu noskaidrošana Latvijas augstskolu vidū, labāko futbola spēlētāju noteikšana studentu vidū.

Šīs sacensības, kā minēts, notiek 2020./2021. gada Universiādes ietvaros (norises termiņi tika pagarināti līdz 31. augustam), bet kopvērtējums šajā sezonā netiek apkopots. Pēdējo reizi pirms COVID-19 pandēmijas Universiādes minifutbola turnīrs notika 2019. gada aprīlī, kad kungu konkurencē starp 8 dalībniecēm pārākā izrādījās Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA), kamēr dāmu sacensībās triumfēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA).

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo