LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Trešdien, 28.aprīlī plkst.10:00, attālinātajā režīmā notika kārtējā Rīgas Futbola federācijas (RFF) valdes sēde, kurā galvenokārt tika apspriesti jautājumi saistībā ar 2021.gada sezonas RFF sacensībām un pasākumiem, ar jaunā RFF darbinieka Kirila Buravceva pienākumiem un plānotajiem darbiem, kā arī 30.aprīlī Latvijas Futbola federācijas (LFF) plānoto attālināto Kongresu.

RFF valdes sēde sākās ar aktuālā RFF aktivitāšu kalendāra prezentāciju. Prezidents Eduards Borisevičs izteica ļoti lielas cerības uz to, ka jūnijā tiks uzsāktas Rīgas reģiona sacensības bērniem un jaunatnei, kā arī amatieriem, futbola stadionos un arī pludmales laukumos. Tika aizķerta tēma par LFF Grassroots līderu kursiem, kuri notiks maija beigās un jūnija sākumā un ir domāti sporta skolotājiem, lai padziļinātāk iepazītos ar futbola spēli, trenēšanas un pasākumu organizēšanas procesiem futbolā, kā arī RFF prakses/darba vietu iespējām vasaras periodā jaunajiem cilvēkiem gan IT jomā, gan Komunikācijas (t.sk. foto un video) jomā, gan Sporta medicīnas jomā, gan Projektu vadīšanas jomā. Tātad šobrīd RFF piedāvā ļoti daudz dažādas iespējas un ir atvērta arī citiem piedāvājumiem.

RFF valdes sēdes turpinājumā Rīgas reģiona izlašu galvenais treneris un Rīgas reģiona klubu treneru mentors/instruktors Kirils Buravcevs izstāstīja par saviem tuvākajiem plāniem, kā arī ilgtermiņa vīziju. Valdes locekļi pauda lielu atbalstu jaunajam trenerim. Savukārt Eduards Borisevičs papildināja, ka Ruslans Petkevičs, 2020.gada Rīgas reģiona izlašu galvenais treneris, arī ļoti labs speciālists, 2021.gadā asistēs galvenajam trenerim lielajos izlašu pasākumos.

RFF valdes noslēgumā notika diskusija par LFF Kongresa aktuālajiem jautājumiem. RFF tas varētu būt pēdējais Kongress LFF biedra statusā. Valdes locekļi, katrs atsevišķi, nobalsoja par katru jautājumu dienas kārtībā, tādā veidā noformulējot kopējo RFF pozīciju, kuru pārstāvēs Eduards Borisevičs LFF Kongresā piektdien, 30.aprīlī.

Noslēgumā biedrības vadītājs pateicās klātesošajiem par iesaisti Rīgas reģiona futbola attīstības jautājumos, kā arī ieskicēja nākamo RFF valdes sēdi, kura varētu notikt maija beigās.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo