LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ceturtdien, 19. decembrī, “Pullman Riga Old Town” viesnīcā svinīgā svētku gaisotnē tika atzīmēta Rīgas Futbola federācijas (RFF) 25 gadu jubileja un vienlaikus arī Futbola Turnīru asociācijas (FTA) 15 gadu dzimšanas diena. Pasākums pulcēja teju 60 dalībnieku, klātesot Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu vadītājiem, skolu un augstskolu pārstāvjiem, amatieru un veterānu komandu dalībniekiem, organizāciju sadarbības partneriem un – protams – RFF valdei un kolektīvam.

Pasākuma gaitā RFF prezidents Eduards Borisevičs pateicās klātesošajiem par ieguldījumu Rīgas un Latvijas futbola labā, aicinot apzināties kopīgā darba lielo nozīmi sporta veida tālākai attīstībai nākotnē.

“Esmu drošs, ka nav iespējams atrast tik izjustus pateicības vārdus, tik liela apjoma prēmijas vai naudas balvas, lai pateiktos katram no jums, jūsu organizācijām par darbu, kuru ilgus gadus veicat Rīgas futbola labā. Katrs atsevišķi un visi kopā mēs esam reāls spēks, kas daudz ko jau ir panācis pa pieciem desmit vai pat 25 gadiem. Tomēr šis spēks ir spējīgs uz vēl lielākiem izaicinājumiem – jo īpaši tagad, kad futbols Latvijā pārdzīvo grūtus laikus,” sacīja E.Borisevičs.

Svinīgajā gaisotnē neiztika arī bez Ziemassvētku vecīša, kas bija sarūpējis īpašas dāvanas katram pasākuma dalībniekiem.

RFF ir reģistrēta uzņēmumu reģistrā kā sabiedriska organizācija 1994. gadā, bet 2005. gadā pārreģistrēta kā biedrība ar sabiedriskā labuma statusu. Kopš 2014. gada RFF uz līguma pamata sadarbojas ar Latvijas Futbola federāciju (LFF), attīstot un popularizējot futbolu Rīgā un tās reģionā.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo