LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šo svētdien, 8. decembrī, Salaspils Sporta namā ar deviņu komandu līdzdalību pirmo reizi tiks aizvadīts Ziemassvētku kausa turnīrs telpu futbolā studentiem, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF).

Turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots pēc viena riņķa izspēles, katrai dalībniecei pa reizei tiekoties ar katru pretinieci. Viena mača ilgums plānots desmit minūšu garumā pēc t.s. “netīrā” laika principa, komandām paralēli aizvadot cīņas uz trim parketa laukumiem. Sacensību sākums paredzēts plkst.14.00, savukārt laureātu sveikšana plānota uzreiz pēc noslēdzošajām spēlēm ap plkst.16.30. Apbalvojumus saņems gan trīs labākās turnīra vienības, gan labākie futbolisti individuālajās nominācijās.

Dalību pirmajā telpu futbola Ziemassvētku kausa izcīņā studentiem apstiprinājusi Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Latvijas Jūras akadēmija (LJA), Transporta un sakaru institūts (TSI), Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola “RISEBA”, Banku augstskola (BA), Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE), kā arī Latgales reģionu pārstāvošās Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (RTA) un Daugavpils Universitāte (DU). Katra komanda pieteikumā drīkstēs iekļaut ne vairāk par 14 futbolistiem.

Sacensībās varēs startēt Latvijas Augstākās izglītība iestāžu (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes), (profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2019. gada absolventi, ko ar parakstu un zīmogu apliecina augstskolas administrācija.

Šāda veida turnīrs tiek organizēts kā turpinājums tradicionālajām studentu minifutbola sacensībām, kas līdz šim risinājās septiņas reizes, bet pērn septembra izskaņā noslēdzās ar RTU vienības triumfu. Turnīra mērķis ir aktīva dzīvesveida un futbola popularizēšana studentu vidū, komunikācijas veicināšana starp augstskolām un studentiem.

Pirms studentu turnīra turpat Salaspils Sporta namā risināsies Ziemassvētku kausa izcīņa telpu futbolā veterāniem, savukārt 15. decembrī līdzīga formāta sacensībās spēkosies meiteņu komandas.

excel Spēļu kalendārs

word Sacensību reglaments un pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo