LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 10.augustā, pludmales sporta veidu centrā Majoros tika aizvadīts Jūrmalas pludmales futbola kausa izcīņas finālturnīrs. Par kausa ieguvējiem kļuva regulārās sezonas uzvarētāji “BFS Atlas Ropaži”, kas finālā ar 3:0 pārspēja “Baltic XL”, bet trešo vietu izcīnīja “PFD” komanda. Dāmu turnīrā triumfēja “Strong” vienība.

Jūrmalas kauss šogad, līdzīgi kā pērn, pielīdzināts Latvijas pludmales futbola Pirmās līgas sacensībām, savukārt Jūrmalas kauss starp dāmām – Latvijas sieviešu pludmales futbola kausa izcīņai!

Atgādinām, ka vīru konkurencē regulārajā sezonā četru posmu kopvērtējumā triumfēja “BFS Atlas Ropaži”, kas par četriem punktiem apsteidza “Beerhouse No1”, bet par deviņiem – “New Project”. Tieši šīs trīs vienības, kā arī “Kreiss” tika uzskatītas par galvenajām favorītēm cīņā par galveno balvu. Tomēr realitātē sanāca nedaudz citādi.

Priekšsacīkstēs A apakšgrupā pirmo vietu ieguva pirms turnīra par tumšo zirdziņu uzskatītā “PFD” vienība, aiz sevis atstājot “BFS Atlas Ropaži”, FK “Zep/Forevers” un “Free”. Savukārt B grupā triumfēja “Kreiss”, bet otro vietu nedaudz negaidīti izcīnīja “Baltic XL”. Tālākajās vietās ierindojās “New Project” un “Joga Bonita”, savukārt vieni no favorītiem “Beerhouse No1” piedzīvoja zaudējumus visos četros mačos, tādējādi palikdami pārliecinoši pēdējā vietā grupā un nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

“Play-off” pirmā kārta – ceturtdaļfināli – aizritēja bez lieliem pārsteigumiem, bet pusfinālā “Baltic XL” un “BFS Atlas Ropaži” izslēdza priekšsacīkšu grupu uzvarētājus, attiecīgi – “PFD” un “Kreiss”.

Mačā par trešo vietu “PFD” ar 3:2 pārspēja “Kreiss”, savukārt finālā “BFS Atlas Ropaži” ar 3:0 atstāja sausā galvenos nemiera cēlējus “Baltic XL”.

Visas komandas apbalvošanas ceremonijas laikā saņēma “Eskimos” un “Forevers” produkciju, bet laureāti bez kausiem un medaļām tika arī pie balvām no “Cēsu alus”, “Beerhouse No1” un veikala “Komanda”.

Par Jūrmalas kausa labākajiem dažādās nominācijās tika atzīti:

  • labākais vārtsargs: Deniss Romanovs (“BFS Atlas Ropaži”),
  • labākie spēlētāji: Dmitrijs Jakovļevs (“Kreiss”), Mihails Skuratovičs (“Baltic XL”) , Edgars Rubenis (“PFD”), Maksims Seņs (“BFS Atlas Ropaži”),
  • labākais treneris/menedžeris : Mihails Busels (“BFS Atlas Ropaži”).

Savukārt īpašo balvu par ieguldījumu sporta veida attīstībā saņēma Dmitrijs Burcevs. Ņemot vērā, ka šis ir jubilejas, desmitais gads, kad tiek pasniegts šis īpašais apbalvojums, šogad par tā laureātiem kļuva trīs personas, iepriekš sveikti tika arī Nikolajs Solovjovs un Kaspars Lakševics.

Pērn par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuva “PFD Kreiss” vienība, kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pieveica “FK Zep/Forevers”. Mačā par trešo vietu “New Project” ar rezultātu 2:0 pārspēja “RTU/Beerhouse No1”

Dāmu turnīrā piedalījās četras komandas – “Strong”, “Mix”, “Mix 2” un SK “Imanta”. Arī dāmas vispirms aizvadīs viena apļa turnīru katrai vienībai tiekoties ar katru, tādējādi noskaidrojot izejas pozīcijas pirms pusfinālu cīņām. Ar divām uzvarām un neizšķirtu par tā uzvarētājām kļuva “Strong” vienība, aiz sevis atstājot SK “Imanta”, “Mix” un “Mix 2” komandas.

Pusfinālos “Strong” itin pārliecinoši ar 3:0 pārspēja “Mix 2”, bet “Mix” ar 2:1 pieveica Imantas meitenes.

Mačā par trešo vietu SK “Imanta” pārliecinoši ar 4:0 pieveica “Mix 2”, savukārt finālā “Strong” ar rezultātu 1:0 pārspēja “Mix” komandu.

Par labākajām dažādās nominācijās tika atzītas:

  • Labākā menedžere: Anna Baranovska (“Mix”),
  • Labākā vārtsardze: Aleksandra Meļņikova (“Strong”),
  • Labākās spēlētājas: Kitija Ase (SK “Imanta”), Agnese Stolipina (“Mix”), Jelena Duluba (Strong), Anna Baranovska (“Mix”).

Dāmu turnīra laureātes bez kausiem un medaļām saņēma arī balvas no “Cēsu alus” un LFF Sieviešu nodaļas, bet visas dalībnieces -“Eskimos” un “Forevers” produkciju

Pagājušajā gadā par dāmu turnīra uzvarētājām kļuva “Riga United”, kas finālā ar 6:3 pārspēja “Babītes meitenes”.

Liels paldies komandām, līdzjutējiem, tiesnešiem un, protams, partneriem! Uz tikšanos nākamgad!

Sacensību atbalstītāji: Taizemes dabisko zāļu un skaistumkopšanas produktu ražotājs “Erawadee”, sporta preču veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Evolution Latvia”, „Luna Group”, „Splat”, “Beerhouse No1”, „Cēsu alus”, dabīgais avotu ūdens „Lielbāta”, saldējums „Eskimos”, „Forevers”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia.

camera icon Vīriešu komandu foto

camera icon Sieviešu komandu foto

camera icon Spēļu un apbalvošanas foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo