LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Marts

Piedāvājam jauniešu futbola trenera Vladislava Pavļučenko, kurš ikdienā strādā ar JDFS "Alberts" jauno paaudzi, un FS "Metta" vārtsargu trenera Artūra Biezā sagatavoto futbola vingrinājumu klāstu izmantošanai kā mājas apstākļos, tā dārzā vai parkā. Līdzās tam sniedzam Latvijas Futbola federācijas (LFF) Izglītības nodaļas speciālistu rekomendācijas par to, kas būtu jāievēro jauniešiem, uzturot savu sportisko formu mājas apstākļos, kā arī viņu ieteikumus treneriem, kuriem pašlaik ar saviem audzēkņiem jāstrādā attālināti.

Lasīt turnīra lapā

Rīgas Futbola federācijas (RFF) valde pieņēma lēmumu pārcelt 2020. gada 27. martā plkst.17:00 OC “Elektrum” konferenču zālē 4.stāvā, Grostonas ielā 6b, ieplānoto RFF biedru kopsapulci uz 30.aprīli (laiks un vieta nemainās), ar iespēju pārcelt vēl tālāk, ja ārkārtas situācija valstī saglabāsies. Vienīgais kandidāts uz RFF prezidenta amatu uz pieteikumu iesniegšanas noslēguma brīdi ir esošais prezidents Eduards Borisevičs.

Lasīt tālāk ...
Sakarā ar Latvijas Ministru kabineta pieņemto lēmumu izsludināt ārkārtas situāciju valstī atlikušā futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta, kā arī 2020.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas norise pārcelta par astoņām nedēļām, bet sezonas noslēgums un apbalvošanas ceremonija tiek plānota 30. maijā nakts klubā un karaoke bārā “Friends”.

Lasīt turnīra lapā

Ņemot vērā Latvijas Futbola federācijas (LFF) 2020. gada 12. marta rīkojumu “Par krīzes situāciju valstī un ierobežojumiem futbolā”, Rīgas Futbola federācija (RFF) pārcels uz maiju vairākas sacensības un pasākumus (sacensību datumi tiks precizēti).

Lasīt tālāk ...
Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākajā jeb D apakšgrupā zelta godalgas pēc aizvadītās nedēļas spēlēm priekšlaikus nodrošinājusi “Monarhs” komanda, kas kļuvusi punktu izteiksmes ziņā neaizsniedzama pārējām sāncensēm.

Lasīt turnīra lapā
Turpinās Latvijas Telpu futbola asociācijas organizētās Skolu kausa sacensības puišiem un meitenēm. Februāra beigās noskaidrojās spēcīgākās meiteņu komandas Rīgā un Daugavpilī.

Lasīt turnīra lapā
Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020.gada Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākajā jeb D apakšgrupā kārtējās divas uzvaras iepriekšējā nedēļā izcīnīja “Monarhs” telpu futbolisti, tādējādi palielinot pārsvaru kopvērtējuma tabulā pār tuvāko sekotāju “RTU/Viesulis” līdz deviņu punktu apjomam.

Lasīt turnīra lapā
Noslēdzies pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts. Par čempioniem tika kronēta Euro Live Technologies komanda, kas pēdējā kārtā ar 3:1 (2:1) pieveica Baltic International Bank, savukārt Bite One IT nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Accenture, ar ko bija pietiekami, lai iegūtu bronzas godalgas.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo