LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūlijs

Nedēļas nogalē, 1. un 2.augustā, Igaunijas pilsētā Pērnavā tiks aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas piektā un sestā posma spēles, katrai no komandām aizvadot pa četriem mačiem.

Lasīt turnīra lapā
Šo pirmdien RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā "SynotTip" Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta ceturtā kārta. Tās ietvaros panākumu sēriju turpināja divas komandas – FC "Petrow" un "New Project".

Lasīt turnīra lapā
Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms. Pēc tā vadību kopvērtējumā pārņēmusi “Kreiss” vienība, kā arī faktiski izkristalizējies labāko astotnieks, kas kvalificēsies finālposmam 22.augustā.

Lasīt turnīra lapā
Iepriekšējā divu nedēļu laikā apgriezienus turpina uzņemt Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāts. Pārliecinoši jauno sezonu sākusi FC “Caramba Riga” vienība, kas svinēja trīs panākumus, tādējādi izvirzoties sacensību kopvērtējuma tabulas priekšgalā un esot vienīgā komanda, kurai izdevies saglabāt simtprocentīgu uzvaru bilanci.

Lasīt turnīra lapā
Sestdien, 25.jūlijā, mājīgajā Majoru pludmales futbola stadionā notiks Jūrmalas kausa otrais posms. Pēc pirmā vadībā izvirzījusies “BFS Atlas / Ropaži” komanda, kurai seko “Beerhouse No1” un “Kreiss” vienības, bet kopā pirmajā posmā piedalījās 12 blices.

Lasīt turnīra lapā
Nedēļas nogalē Majoros lieliskos laika apstākļos aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas trešā un ceturtā posma spēles. Četras uzvaras četros mačos izcīnīja SK “Augur Enemat” vienība, tādējādi nostiprinoties turnīra vadībā, bet otru labāko rezultātu – trīs uzvaras – sasniedza “BFS Ropaži”, tādējādi tabulā pakāpjoties no sestās uz trešo vietu.

Lasīt turnīra lapā
Iepriekšējā nedēļas nogalē Jaunmārupes pamatskolas stadionā tika aizvadīts Rīgas Futbola federācijas (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Mārupes Sporta centru organizētās Rīgas jaunatnes “Ādas Bumbas” sacensību pirmais sabraukums. Kā vēstīts, turnīrs notiek divās vecuma grupās, piedaloties klubu jaunatnes U-13 (2007./2008.dz.g.) un U-15 (2005./2006.dz.g.) komandām.
 
Šo pirmdien RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta otrā kārta. Tās ietvaros panākumu sēriju turpināja četras komandas – FC “Petrow”, “AMOKO/02”, “New Project” un “Tente”.

Lasīt turnīra lapā
Sestdien un svētdien (18., 19.jūlijā) Majoru pludmalē notiks Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas trešā un ceturtā posma sacensības. Padomāts arī par tiem interesentiem, kam nebūs iespēju apmeklēt spēles klātienē – tās visas būs vērojamas tiešraidēs TV vai interneta portālos.

Lasīt turnīra lapā
Iepriekšējā nedēļā ar piecām spēlēm starts tika dots Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajam Rīgas futbola čempionātam, kas notiek ar Rīgas Domes un Latvijas Futbola federācijas (LFF) līdzfinansējumu. Ar divām uzvarām jauno sezonu izdevās atklāt “Riga United” FC vienībai.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo