LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Otrdien, 29.decembrī plkst.10:00, attālinātajā režīmā notika kārtējā RFF valdes sēde, kurā bez valdes locekļiem varēja piedalīties pilnīgi viss biedrības kolektīvs, jo tradicionāli gada izskaņā RFF prezidents Eduards Borisevičs apkopo gada rezultātus un ieskicē nākama gada plānus.

Kā galvenos panākumus 2020.gadā E.Borisevičs atzīmēja Rīgas reģiona izlašu atlasi, rezultātus un trenera Ruslana Petkeviča darbu kopumā, Latvijas korporatīvā telpu futbola čempionāta organizēšanu visaugstākajā līmenī un turnīra nozīmi futbola attīstības konteksta kopumā, Rīgas futbola čempionāta atgriešanos organizācijas paspārnē un tā kvalitatīvu un drošu norisi, ņemot vērā apstākļus, jauno turnīru mājas lapu palaišanu un kopumā pilnīgi jaunas un mūsdienīgas datu bāzes izveidi visiem 2020.gada amatieru turnīriem.

Tāpat organizācijas vadītājs izcēla RFF ikgadējā kongresa norisi “H2O 6” kvartāla telpās jūnija vidū un sezonu noslēguma pasākuma “O’Learys” sporta bārā oktobra beigās veiksmīgu organizēšanu ļoti izaicinošos apstākļos, visbeidzot Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgas palaišanu un izcilu Latvijas posmu organizēšanu sadarbībā ar biedrību “Football Tounaments Association” (FTA).

E.Borisevičs un sēdes kolēģi atcerējās arī vēl vairākas citas RFF sacensības un pasākumus - gan to norises vietās, gan virtuālajā vidē, t.sk. sociālajos tīklos, ar kuriem biedrība šogad izcēlās un var “ierakstīt savā aktīvā”, tāpat RFF prezidents kopā ar RFF valdi izcēla tos notikumus Latvijas futbolā, kuros biedrība netika iesaistīta vai pienesums bija pavisam neliels, bet kuri viennozīmīgi ar lielu plusa zīmi iespaidoja Rīgas futbola attīstību 2020.gadā. Tika pieminēta gan jaunā Latvijas Futbola Federācijas (LFF) prezidenta ievēlēšana ar uzņēmīgu un ļoti aktīvu pieeju, gan mediju aktivitāte Rīgas un Latvijas futbolā, gan Hanzas vidusskolas un Arkādijas mākslīgo futbola laukumu segumu maiņu, gan “PlayOff Arena”, halles ar jauno koncepciju un pieeju, atklāšanu, gan, protams, “Riga” FC investīcijas Mežaparka bāzē un vēl lielākas kluba ambīcijas nākamajos gados. RFF prezidents, valde un kolektīvs vienbalsīgi atzīmēja, ka neskatoties uz smago un neviennozīmīgo gadu, 2020.gadā Rīgas futbols piedzīvoja tādu izrāvienu, kādu pēdējos gados neesam vērojuši.

Vēl 2020.gada kontekstā RFF valdes locekļi pārsprieda Rīgas reģiona kandidātus J.Docenka vārdā nosauktajā gada labākā Latvijas jaunatnes futbola trenera/pedagoga un G.Šitika vārdā nosauktajā gada labākā jaunatnes futbola organizatora balvām, kā arī reģiona radošākā jaunatnes futbola kluba nominācijai. Tika atbalstītas un tiks virzītas Viktora Vicehovska, Ramonda Laizāna, kā arī SC “Mārupe” kandidatūras.

Runājot par 2021.gada plāniem, E.Borisevičs ieskicēja RFF lielāko sacensību un pasākumu plānu, kas ir pieejams jau RFF mājas lapā www.riga.lff.lv , daloties arī ar plānu “B”, gadījumā, ja arī aprīlī un maijā būs vēl nereāli atjaunot amatieru un bērnu-jaunatnes turnīrus Rīgas reģionā. Tika īsumā prezentēti LFF plāni attiecībā uz 2021.gada reģionu līdzfinansējumu un reģionu reformu reģionālo izlašu kontekstā. Sēdes turpinājumā RFF valdes un kolektīvs dalījās ar savu redzējumu par futbola aktivitātēm, kuros biedrība var šī brīža apstākļos iedziļināties, lai iesaistīt esošo Rīgas futbola sabiedrību, kā arī lai piesaistīt, iespējams, pat jauno auditoriju, īpaši liekot uzsvaru uz jauniešiem.

Noslēgumā E.Borisevičs pateicās valdes locekļiem un kolektīvam kopumā par darbu 2020.gadā, kā arī izteica cerību, ka arī 2021.gads būs ļoti bagāts ar pozitīvām ziņām un notikumiem Rīgas un Latvijas futbolā kopumā.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo