LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Augusts

Svētdien, 23.augustā, Majoru pludmalē risinājās “Busel Cup” – kausa izcīņa pludmales futbolā jauniešu (U-13) komandām. Sešu komandu turnīrā uzvaras laurus plūca Jūrmalas Sporta skolas komanda, pārējās vietas uz pjedestāla ieņemot “FA Trakai” (Viļņa) un “SK Kangaroos” (Salaspils).

Lasīt turnīra lapā
Ar “Kreiss” komandas uzvaru noslēgusies tradicionālā veterānu (35+) kausa izcīņa pludmales futbolā. Nākamās vietas uz pjedestāla ieņēma “Free” un “Baltic XL” vienības.

Lasīt turnīra lapā
Sestdien, 22.augustā, paralēli Jūrmalas kausa finālposmam turpat Majoru pludmalē risinājās nu jau par tradicionāli kļuvusī pludmales futbola kausa izcīņa dāmām. Četru komandu konkurencē uzvaras laurus plūca “Strong” FC meitenes.

Lasīt turnīra lapā
Ar “Kreiss” komandas triumfu noslēgusies Jūrmalas kausa izcīņa pludmales futbolā. Otro vietu izcīnīja “PFD PO-8” vienība, bet trešo – “Beerhouse No1”.

Lasīt turnīra lapā
Šo pirmdien RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta pirmais etaps. Tādējādi noskaidrotas komandas, kas izšķirošajā posmā turpinās cīņu par godalgotajām vietām, kā arī tās, kas sadalīs pārējo vietu izkārtojumu, cīnoties par Cerību kausu.

Lasīt turnīra lapā
Iepriekšējo divu nedēļu laikā pēc septiņu uzvaru izcīnīšanas pirmo zaudējumu Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā un Rīgas domes (RD) un Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītajā Rīgas čempionātā piedzīvoja FC “Caramba Riga”. Par spīti šai neveiksmei komanda pēc pirmā apļa saglabāja līderes statusu turnīra kopvērtējuma tabulā, tuvāko sekotāju – Jūrmalas SS – apsteidzot par četriem punktiem.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadītajā nedēļā notika reģionālais turnīrs Latvijas Futbola federācijas (LFF) rīkotās Futbola akadēmijas ietvaros. Šoreiz LFF treneru redzeslokā un pastiprinātā uzmanībā bija U-13 vecuma grupas (dzimuši 2007. gadā un vēlāk) jaunie futbolisti. Vislabāk turnīrā sevi apliecināja Rīgas jaunie futbolisti, kuri finālā ar 4:0 apspēlēja Zemgali. Cīņā par 3. vietu Kurzeme ar 2:1 uzveica Latgales jaunos spēlētājus.

Lasīt LFF lapā
Nedēļas nogalē, 22. un 23.augustā, mājīgajā Majoru pludmales futbola stadionā notiks virkne sacensību, ar kurām tad noslēgsies pludmales futbola sezona Latvijā.

Lasīt turnīra lapā
Iepriekšējā nedēļas nogalē Jaunmārupes pamatskolas stadionā tika aizvadīts Rīgas Futbola federācijas (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un Mārupes Sporta centru organizētās Rīgas jaunatnes “Ādas Bumbas” sacensību otrais sabraukums. Kā vēstīts, turnīrs notiek divās vecuma grupās, piedaloties klubu jaunatnes U-13 (2007./2008.dz.g.) un U-15 (2005./2006.dz.g.) komandām.

Lasīt turnīra lapā
Sestdien, 15.augustā, Pērnavas pludmalē tika aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas noslēdzošās 13. un 14. kārtas spēles. Divas uzvaras divos mačos izcīnīja “BSC LAT” komanda, taču ar to nepietika, lai izcīnītu kādu no medaļu komplektiem; turnīra pirmajā gadā visu pjedestālu ieņēma Igaunijas vienības.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo