LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Līdz 15. janvārim turpinās pieteikšanās bērnu un jauniešu futbola turnīram “Rīgas kauss futbolā telpās 2005.-2009. g.dz.zēniem”, kas risināsies jau piekto gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi notiks bez dalības maksas. Visas spēles plānots aizvadīt Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Tehnisku iemeslu dēļ notikušas nelielas izmaiņas sacensību norises laikos. Kā plānots, 2. februārī turnīrs tiks atklāts ar 2006. gadā dzimušo bērnu vecuma grupas sacensībām, savukārt uz dienu vēlāk – 3. februāri – pārceltas cīņas starp 2008. gada pārstāvētajiem futbolistiem.

10. februārī spēkus samēros 2009. gada vecuma grupas pārstāvji, nedēļu vēlāk – 17. februārī – 2007. gadā dzimušie futbolisti, bet 24. februārī laukumā posīsies vecākie jeb 2005. gada vecuma grupas spēlētāji.

Kā vēstīts, sacensībās atļauts pieteikties attiecīgā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, kuriem izdota Latvijas Futbola federācijas (LFF) licence. Komandas kopējā pieteikumā, kā arī protokolā uz katru konkrēto maču drīkst būt ne vairāk par 12 spēlētājiem.

Izspēles formāts būs atkarīgs no dalībnieču skaita – ja katra konkrēta vecuma dalībnieku pulkā būs astoņas un vairāk vienības, tās tiks sadalītas divās apakšgrupās pa vismaz četrām komandām katrā, divām labākajām dalībniecēm kvalificējoties finālam. Ja dalībnieču skaits būs mazāks, uzvarētājs tiks noskaidrots pēc viena apļa turnīra. Fināla spēles nepieciešamības gadījumā plānotas 2. un 3. martā.

Visu vecuma grupu uzvarētāji kvalificēsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētajām finālsacensībām futbolā telpās, kur spēkosies ar labākajām pārējo piecu valsts reģionu pārstāvēm laika periodā no 2019. gada 11. līdz 15. martam.

Sacensību spēles notiks pēc pielāgotiem futbola telpās spēles noteikumiem. Mači risināsies ar 4.izmēra futbola bumbām, kas pielāgotas telpām, vienas spēles ilgums plānots 2x10 minūtes t.s. “netīrā” laika. Ar visām pārējām izmaiņām iespējams iepazīties sacensību nolikumā.

Turnīra trīs labākās komandas, kā arī vērtīgākie individuālajās nominācijās (labākais spēlētājs, vārtsargs, komandas pārstāvis, rezultatīvākais spēlētājs) saņems apbalvojumus no organizatoriem, bet pārējie dalībnieki – piemiņas balvas.

Komandu pieteikumi elektroniski jāsūta līdz 2019. gada 15. janvārim uz turnīra direktora e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Sacensības organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar LFF finansiālu atbalstu sacensību apbalvojumu nodrošināšanā, kamēr pārējās izmaksas – laukuma īri, tiesnešu un tehniskā personāla apmaksu, u.c. – sedz Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA).

Turnīra uzdevumi ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju startēt bezmaksas sacensībās ziemas periodā, noteikt spēcīgāko Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu futbolā telpās, kas pārstāvēs Rīgas reģionu Latvijas finālsacensībās, kā arī noteikt sacensību labākos futbolistus.

Kā ziņots, pērnā gada sacensībās 2005., 2006. un 2008. gada vecuma grupu turnīros triumfēja SK “Super Nova” audzēkņi, starp 2004. gadā dzimušajiem futbolistiem uzvaras laurus plūca JDFS “Alberts”, bet 2007. gada spēlētāju sacensībās triumfēja FK “Baltika”.

word Reglaments

word Pieteikuma forma

 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo