LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Janvāris

Šā gada 2. februārī ar 2006. gadā dzimušo futbolistu vecuma grupas sacensībām startēs bērnu un jauniešu turnīrs “Rīgas kauss futbolā telpās 2005.-2009. g.dz.zēniem”, kas risināsies jau piekto gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi notiks bez dalības maksas. Dienu vēlāk laukumā posīsies 2008. gadā dzimušo bērnu vienības. Visas sacensību spēles notiks Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā svētdienā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risinājās tradicionālā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīra trešā kārta. Tās ietvaros otrās uzvaras sacensību ietvaros kaldināja “Citadele banka” un “Ernst&Young” vienības.
 

Bērnu un jauniešu futbola turnīrs “Rīgas kauss futbolā telpās 2005.-2009. g.dz.zēniem”, kas risināsies jau piekto gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi notiks bez dalības maksas, kopumā būs pārstāvēts ar 39 komandu līdzdalību no 15 klubiem. Visas sacensību spēles notiks Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Lasīt tālāk ...

Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmumu futzāla kausa izcīņa šogad notiks 10. un 17.martā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē ar 15 līdz 18 komandu piedalīšanos. Uz doto brīdi vārdiski dalību apstiprinājušas 15 kompānijas, līdz ar to citām organizācijām, kuras to vēl nav paspējušas izdarīt, vēl ir iespēja pieteikties turnīram.

Lasīt tālāk ...
Svētdien Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē risinājās tradicionālā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīra otrā kārta. Tās ietvaros pie otrā panākuma izdevās tikt “PNB banka” vienībai, kas tādējādi nostiprinājās sacensību kopvērtējuma tabulas vienvadībā.

Lasīt turnīra lapā
Pirmdien, 21. janvārī, ar D apakšgrupas maču starp “Futbola Parks/LSPA” un “DSV” vienībām startēja Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta izšķirošais posms. Tā ietvaros spēcīgākās deviņas komandas sadalīs turnīra galvenās balvas, bet iekš pārējām trim no četrām apakšgrupām risināsies spēkošanās par “Cerību kausa” trofejas iegūšanu.
 
Noslēdzies Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmais posms. Jau iepriekš bija zināmas astoņas no deviņām vienībām, kas izšķirošajā etapā turpinās cīņu par medaļām, bet pēdējo vakanci, pateicoties tiešās konkurentes neveiksmei, trešdien C apakšgrupā nodrošināja “USB”.

Lasīt turnīra lapā
Aizvadītajā svētdienā ar trim spēlēm Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē startēja tradicionālais Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrs. Pirmās kārtas ietvaros panākumus kaldināja pērnās sezonas sudraba medaļniece “Baltic International Bank” (BIB), trešās vietas īpašniece “PNB banka” (pērn – “Norvik banka”), kā arī “Ernst&Young”.

Lasīt turnīra lapā

Tradicionālajā Rīgas domes un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā Rīgas skolu kausa izcīņā, kas risinās jau vairāk nekā 20 gadus, aizvadīta pirmā posma izspēle, noskaidrojot uzvarētājas trijās vecuma grupās no sešiem Latvijas galvaspilsētas rajoniem.

Lasīt tālāk ...
Finiša taisnē iegājis Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2018./2019. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmais posms. Šobrīd, kad atlicis aizvadīt vairs tikai sešus mačus, kļuvušas zināmas astoņas no deviņām vienībām, kas izšķirošajā etapā turpinās cīņu par medaļām. Atlikušo vakanci C apakšgrupā šajās dienās sadalīs “USB” un FK “Kadaga”.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo