LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šo svētdien, 15. decembrī, Salaspils Sporta namā tiks aizvadīts bezmaksas Ziemassvētku kausa turnīrs telpu futbolā meitenēm, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un zobu pastu “SPLAT”. Sacensības notiks divās līgās, kopumā startējot 17 komandām.

No plkst.10:00 risināsies sacensības Attīstības līgā, kur 12 dalībnieces sadalītas divās apakšgrupās pa sešām katrā. Turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots divos etapos. Pirmajā no tiem pēc viena riņķa turnīra tiks noskaidrotas sešas spēcīgākās vienības (pa trim no katras grupas), kas, ņemot līdzi savas grupas rezultātus, savstarpēji noskaidros vietu izkārtojumu no pirmās līdz sestajai. Identiskā veidā tiks sadalītas arī pozīcijas no septītās uz leju. Spēles notiks paralēli uz trim parketa seguma laukumiem, katram mačam ilgstot desmit minūtes t.s. “netīrā” laika.

A grupā spēkiem mērosies “Lucavsala/LSAB”, FK “Jelgava”, SK “Imanta”, SK “Kuorsova/Ludzas NSS”, FK “Auda” un “RFS-3”, kamēr B apakšgrupā ielozētas “Priekšnieces”, FK “Tukums 2000”, “Cēsis/FK Priekuļi”, “RFS-4”, Rēzeknes BJSS un SK “Super Nova”.

Savukārt no plkst.14:30 uz diviem laukumiem paralēli pēc viena apļa izspēles principa spēkiem mērosies piecas Elites līgas vienības, kuru vidū ietilpst divas “Dinamo Rīga” un “RFS” komandas, kā arī Rēzeknes BJSS. Viena mača ilgums plānots divu puslaiku ietvaros pa desmit minūtēm “netīrā” laika.

Turnīra laureātu apbalvošana plānota ap plkst.13:30 Attīstības līgā un ap plkst.17:30 Elites līgā.

Sacensībām drīkst pieteikt maksimums 14 spēlētājas. Turnīrā var piedalīties 2005.g.dz. meitenes un vecākas.

Turnīra mērķi ir veicināt komunikāciju starp meiteņu futbola klubiem, labāk sagatavoties ziemas sezonai (jo īpaši Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātam), kā arī noskaidrot stiprāko meiteņu komandu gan Attīstības, gan Elites līgā.

excel Spēļu kalendārs Attīstības līgai

excel Spēļu kalendārs Elites līgai

word Sacensību reglaments un pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo