LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Decembris

Ceturtdien, 19. decembrī, “Pullman Riga Old Town” viesnīcā svinīgā svētku gaisotnē tika atzīmēta Rīgas Futbola federācijas (RFF) 25 gadu jubileja un vienlaikus arī Futbola Turnīru asociācijas (FTA) 15 gadu dzimšanas diena. Pasākums pulcēja teju 60 dalībnieku, klātesot Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu vadītājiem, skolu un augstskolu pārstāvjiem, amatieru un veterānu komandu dalībniekiem, organizāciju sadarbības partneriem un – protams – RFF valdei un kolektīvam.

Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā etapā noskaidrotas jau septiņas no deviņām komandām, kas sacensību nākamajā posmā turpinās spēkošanos par godalgotajām vietām. Jau iepriekš vietu A apakšgrupas labākajā trijniekā bija nodrošinājušas abas līderes “RTU/Viesulis” un FC “Raita”, bet pēc aizvadītās nedēļas spēlēm tām pievienojās B grupas vadošais duets “Baltic XL” un “Futbola Parks Academy/LSPA”, kā arī trīs C apakšgrupas spēcīgākās vienības – “DSV Latvia”, FK “Rīnūži/Grifs AG” un “Monarhs”.

Lasīt turnīra lapā

Iepriekšējā svētdienā, 15. decembrī, Salaspils Sporta namā tika aizvadīts bezmaksas Ziemassvētku kausa turnīrs telpu futbolā meitenēm, kuru organizēja Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un zobu pastu “SPLAT”. Elites līgā piecu dalībnieču konkurencē triumfēja “Dinamo Rīga” pirmā komanda, kamēr Attīstības līgā starp 12 vienībām nepārspēta palika “Lucavsala/LSAB”.

Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā “SynotTip” 2019./2020. gada Rīgas telpu futbola čempionāta pirmajā etapā kļuvušas zināmas pirmās divas no kopumā deviņām vienībām, kas sacensību nākamajā posmā turpinās spēkošanos par godalgotajām vietām. Priekšlaikus vietu A apakšgrupas labākajā trijniekā nodrošinājušas abas līderes – “RTU/Viesulis” un FC “Raita”.

Lasīt turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo