LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šo sestdien, 6. aprīlī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā risināsies Eiropas korporatīvā turnīra otrais posms (telpu futbola sacensības), kas vienkopus pulcēs desmit dalībnieces no Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Polijas un Slovēnijas. Pasākums risināsies Latvijas Telpu futbola svētku ietvaros. Kā ziņots, pērn risinājās turnīra pirmais posms ar minifutbola turnīru.

Atbilstoši sacensību nolikumam visas desmit turnīra dalībnieces ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās, kur aizvadīs viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties katra ar katru. Katras grupas četras labākās vienības cīņu par uzvaru turpinās izslēgšanas mačos.

Visas spēles risināsies pēc FIFA apstiprinātajiem telpu futbola noteikumiem, izmaiņas noteiktas vienīgi spēles laika ziņā – viena mača ilgums 20 minūtes (pēdējā minūte ar t.s. “tīro” laiku). Priekšsacīkšu etapu plānots aizvadīt no plkst.9.00 līdz plkst.13.15, no plkst.13.30 līdz plkst.15.30 notiks “play-off” cīņas, bet laureātu sveikšana plānota uzreiz pēc izšķirošajiem mačiem. Tāpat vakarā visi dalībnieki tiek laipni gaidīti atpūsties klubā un karaoke bārā “Friends”.

Latviju turnīrā pārstāvēs “Baltic International Bank” (BIB) un “STRONG”, pa divām vienībām piedalīsies arī no Polijas (PKO “Bank Polski” un “Optima Logistics Group”) un Igaunijas (“Eesti Energia” un “Eiron”), pa vienai no Krievijas (“Intel”), Baltkrievijas (“Minskenergo”), Slovēnijas (“Bisnode”) un Lietuvas (“Klaipeda City”).

Sacensību izloze notiks turnīram paredzētajā preses konferencē 5.aprīlī plkst.19.00 viesnīcā “Mercure Riga Centre Hotel”, Elizabetes ielā 101. Šajā pasākumā piedalīsies apsardzes kompānijas un sporta kluba “STRONG” vadītājs, Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācijas prezidents Sergejs Ščegoļevs, Rīgas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Sergejs Fjodorovs, Eiropas Korporatīvā futbola federācijas prezidents Pāvels Dimovs, Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko un Rīgas Futbola federācijas (RFF) prezidents Eduards Borisevičs.

Turnīru organizē Latvijas Korporatīvā sporta sacensību asociācija sadarbībā ar RFF, sporta klubu “STRONG”, Rīgas pašvaldību un LTFA.

word Reglaments

excel Kalendārs

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo