LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Sestdien, 30.jūnijā, notiks tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms. Pirmajā, kas notika pirms divām nedēļām, 11 komandu konkurencē triumfēja “Kreiss”, aiz sevis atstājot “New Project” un “Beerhouse No1” vienības. Turnīra norises vieta – Majoros, Ērgļu ielas galā. Sacensību sākums – pulksten 11:00. Pirmajam posmam pieteicās 11 komandas. Ierasti sacensības risinājās divās kārtās. Vispirms priekšacīkstes divās apakšgrupās, kam sekoja spēles par vietām.

Spēles par godalgotajām vietām izvērtās patiešām aizraujošas, pusei not tām noslēdzoties neizšķirti. Nedaudz veiksmīgāki izrādījās “Kreiss” vīri, kas nospēlēja neizšķirti ar “PFD Kreiss” un “Beerhouse No1”, bet uzvarēja posma otrās vietas ieguvējus “New Project”, kas, savukārt, pārspēja “Beerhouse No1”. Bet pēdējiem trešo vietu atnesa uzvara pār “PFD Kreiss”.

Par posma rezultatīvāko spēlētāju ar astoņiem vārtu guvumiem kļuva “Baltic XL” pārstāvis Viktors Josifovs, kam ar sešiem precīziem sitieniem seko Nikolajs Kočerigins, bet piecas reizes pretinieku vārtsargus apbēdināja Edgars Rubenis (abi – “PFD Kreiss”).

Atgādinām, ka Jūrmalas domes kausam šogad ir arī Latvijas čempionāta Pirmās līgas statuss. Turnīrs notiek katru otro nedēļu, bet finālposms ieplānots 4.augustā.

Joprojām tiek gaidītas un aicinātas pieteikties arī jaunas komandas! Atgādinām, ka finālā iekļūs desmit labākās četru posmu komandas, kuras ieguvušas vairāk punktu, skaitot visu priekšsacīkšu posmu rezultātus. Vienāda punktu skaita gadījumā finālā iekļūs komanda, kura ir piedalījusies vairāk posmos.

Kopvērtējums pēc pirmā posma

Vieta

Komanda

Punkti

1.

“Kreiss”

30

2.

“New Project”

25

3.

“Beerhouse No1”

22

4.

“PFD Kreiss”

20

5.

“Baltic XL”

18

6.

“VUSK Stolichnaya”

17

7.

VBFK

16

8.

“FK Zep/Forevers”

15

9.

“Auto Truck Studio”

14

10.

“Joga Bonita”

13

11.

“Free”

12

2018.gada Latvijas pludmales futbola čempionātu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija sadarbībā ar Jūrmalas domi un Zemgales reģionālo centru.

Turnīra atbalstītāji: Sporta veikals “KOMANDA”, “MemoryWater”, “Sportlex”, “Beerhouse No1”, “Forevers”, “Piebalgas alus”, “Solepharm”, “Lotos Pharma”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo