LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūlijs

Šā gada 19.augustā Rīgā, Ķīpsalā pie Vanšu tilta, notiks tradicionālais Latvijas IT kompāniju pludmales futbola turnīrs. Organizatori uzstādījuši mērķi sasniegt dalībnieku skaitu – vismaz 12 komandas.

Lasīt tālāk ...
Sestdien, 28.jūlijā, notika tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā ceturtais, noslēdzošais, priekšsacīkšu posms. Par tā uzvarētājiem kļuva “Kreiss” vienība, bet pēdējo “ceļazīmi” uz finālposmu nopelnīja “Baltic XL” komanda, aiz sevis atstājot “BFS Atlas”.

Lasīt tālāk ...
Pēc iepriekšējās divās nedēļās aizvadītajām cīņām Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgas turnīrā vadības grožus pārņēmusi FC “BetLanes” vienība, kas minētajā laika periodā kaldināja trīs panākumus. Savukārt priekšlaikus dalību sacensībās beigusi SK “Babīte” vienība, kas pēc pašas vēlēšanās uz oficiāla iesnieguma pamata no turnīra izslēgta.
 

Ceturtdien, 26.jūlijā, tika aizvadīts Latvijas pludmales futbola čempionāta ceturtais, priekšpēdējais, posms. Uzvarot abās spēlēs, priekšlaicīgi čempionu titulu nodrošināja Liepājas “Linden City BSC” vienība. Uz pārējiem medaļu komplektiem pretendē trīs vienības.

Lasīt tālāk ...

Sestdien, 28.jūlijā, notiks tradicionālā Jūrmalas kausa pludmales futbolā ceturtais posms, kura laikā tiks noskaidrotas pēdējās fināla posma dalībnieces. Pēc aizvadītiem trim posmiem kopvērtējuma vadībā atrodas “Kreiss” vienība, kas par 13 punktiem apsteidz “New Project”, bet cīņa par vietu desmitniekā visticamāk risināsies starp četrām komandām, kas kopvērtējuma tabulā šobrīd ieņem vietas no astotās līdz vienpadsmitajai. Turnīra norises vieta – Majoros, Ērgļu ielas galā. Sacensību sākums – pulksten 11:00.

Lasīt tālāk ...

Ceturtdien, 26.jūlijā, notiks Latvijas pludmales futbola čempionāta ceturtais posms. Spēļu sākums Majoru pludmalē Jūrmalā pulksten 19:00. Pēc sešām aizvadītām spēļu kārtām vadībā Liepājas “Linden City BSC” vienība, kas vienīgā pagaidām nav zaudējusi ne punkta un tuvākos sekotājus – Rīgas “Kreiss” – apsteidz par pieciem punktiem.

Lasīt tālāk ...

Aizvadītās nedēļas nogalē – 21. un 22. jūlijā – mājīgajā Liepājas pludmalē notika Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar divpadsmit komandu piedalīšanos. Ar 5:1 finālā pārspējot iepriekšējo četru gadu uzvarētājus Rīgas “Kreiss”, šoreiz par kausa ieguvējiem kļuva Liepājas vienība “Linden City BSC”.

Lasīt tālāk ...
Nedēļas nogalē – 21. un 22. jūlijā – mājīgajā Liepājas pludmalē notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar divpadsmit komandu piedalīšanos. Pirmajā dienā tiks aizvadītas apakšgrupu cīņas, savukārt otrajā – izslēgšanas spēles sākot ar ceturtdaļfināliem. Spēļu sākums abas dienas no pulksten 11:00.
Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta septītās kārtas ietvaros pēc sešu uzvaru sērijas pirmos punktus zaudēja pašreizējā līdere “Bettend.com”, kas cīnījās neizšķirti 1:1 ar vienu no tuvākajām sekotājām kopvērtējuma tabulā – FC “Petrow”.
 
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgas turnīrs sasniedzis pusceļu. Sacensību kopvērtējuma tabulā pašreizējā brīdī vadības groži pieder FK “Salaspils/SK Kengaroos” vienībai, kamēr ilglaicīgā līdere “Monarhs/Flaminko” atkritusi vien uz ceturto pozīciju.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo