LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Augusts

Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta sudraba godalgas noslēdzošās kārtas ietvaros nopelnīja “AMOKO/02” vienība, kamēr trešo vietu izcīnīja FC “Petrow”. Jau vēstīts, ka uzvaru šajā turnīrā priekšlaikus bija garantējusi “Bettend.com”.
 

Pirmdien, 27. augustā, “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā notika Latvijas galvaspilsētas reģiona klubu pārstāvju tikšanās ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) vadību un diskusijas par aktuālākajām reģiona futbola problēmām.

Lasīt tālāk ...
Arvien straujāk izšķirošajiem notikumiem tuvojas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līga. Pēc divās iepriekšējās nedēļās aizvadītajām cīņām vadību arvien saglabā FC “BetLanes”, bet četru punktu atstatumā kopvērtējuma tabulā tai seko “Ghetto FC/Gvatar” un FK “Salaspils/SK Kengaroos”.
 

Aizvadītajā svētdienā, 19.augustā, Rīgā pie Vanšu tilta notika pludmales futbola kausa izcīņa Latvijas IT kompāniju komandām. Deviņu vienību konkurencē par uzvarētājiem kļuva “Euro Live Technologies”, kas finālā pēcspēļu sitienu sērijā pārspēja “Evolution Gaming”, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa “Accenture” pārstāvji.

Lasīt tālāk ...
Jau vienu kārtu pirms Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta noslēguma priekšlaikus zelta godalgas garantējusi “Bettend.com” vienība, kurai šī mērķa sasniegšanai priekšpēdējā kārtā pietika ar neizšķirtu.
 

Šo svētdien, 19.augustā Rīgā, Ķīpsalā pie Vanšu tilta, notiks Latvijas IT kompāniju pludmales futbola turnīrs ar desmit komandu piedalīšanos. Spēļu sākums pulksten 11:00.

Lasīt tālāk ...
Pēc aizvadītajā nedēļā notikušajām Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgas spēlēm vadību arvien saglabājusi FC “BetLanes” vienība. Savukārt jau šo otrdien – 14. augustā – ar cīņu starp FK “Kadaga/RPP” un FK “Jūrnieks” komandām startēs tradicionālā Rīgas kausa izcīņa.
 

"STRONG KAUSS"- ir amatieru futbola projekts ar dalībniekiem no Latvijas un ārzemēm, labākie Rīgas sporta laukumi, augsta līmeņa organizācija, un - visbeidzot - biznesa un starptautiskie kontakti, atpūta un sports. Pastāvīgo dalībnieku skaits pēdējos gados ir ap 20 komandām un virs 200 spēlētājiem.

Lasīt tālāk ...

Sestdien, 4.augustā, noslēdzās Jūrmalas kauss pludmales futbolā. Par tā uzvarētājiem kļuva “PFD Kreiss” vienība, kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pieveica “FK Zep/Forevers”. Tikmēr par dāmu turnīra uzvarētājām kļuva “Riga United”, kas finālā ar 6:3 pārspēja “Babītes meitenes”.

Lasīt tālāk ...
Iepriekšējā nedēļā risinājās piecas spēles Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Rīgas futbola čempionāta Elites (Latvijas 2.līgas Rīgas reģiona sacensības) līgas turnīrā, jau astoto panākumu pēc kārtas izcīnot pašreizējai līderei FC “BetLanes”. Tāpat kļuvis zināms, ka tradicionālajā Rīgas kausa izcīņā startēs sešas dalībnieces.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo