LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Svētdien, 8. oktobrī, RTU stadionā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais Latvijas amatieru minifutbola (7 pret 7) finālturnīrs, kurā sešu labāko valsts reģiona komandu konkurencē nepārspēta palika Latgali pārstāvošā Daugavpils novada “Kalupe” vienība.

13102017 002
Ar izlozes palīdzību komandas tika sadalītas divās apakšgrupās pa trim katrā un aizvadīja grupu turnīra etapu, pēc kura pa divām labākajām vienībām pusfinālos turpināja cīņu par čempiona titulu, kamēr trešo vietu ieguvējas savstarpējā mačā sadalīja divas noslēdzošās vietas turnīrā.

A apakšgrupā vislabāk sekmējās Zemgales minifutbola flagmanim “Lokomotīve” no Jelgavas, kas nākamo čempioni – “Kalupe” – uzveica ar 2:1, savukārt cīņā pret Rīgas reģionu pārstāvošo “Salons.lv” triumfēja ar 3:0. Otrās vietas liktenis izšķīrās Daugavpils novada un Rīgas vienību duelī, kur pārāka ar 3:0 izrādījās “Kalupe”.

Tikmēr B grupā savu meistarību apliecināja Ludzas “LDzSA”, kas divos mačos ieguva maksimāli iespējamos sešus punktus (4:0 pret Vidzemi pārstāvošo “Rauna” un 4:1 pret Kurzemes “Medze”). Ar trim punktiem otru ceļazīmi uz pusfinālu nopelnīja “Rauna”, kas cīņā pret kurzemniekiem kaldināja 3:2 panākumu.

Pusfinālā “Rauna” ar 1:0 pārspēja “Lokomotīve”, savukārt “Kalupe” pēc bezvārtu neizšķirta pamatlaikā “pendelēs” ar 7:6 sarūgtināja “LDzSA”. Arī fināla mačā Daugavpils novada komanda pamatlaikā pret “Rauna” vienību cīnījās neizšķirti (1:1), bet triumfēja pēcspēles sitienu sērijā (4:3), tādējādi iegūstot zelta medaļas. Bronzas mačā “LDzSA” ar 4:3 uzveica “Lokomotīve”, savukārt duelī par piekto pozīciju “Salons.lv” lika kapitulēt “Medze” – 5:1.

Visas sešas finālturnīra dalībnieces saņēma piemiņas balvas, bet komandas, kas ierindojās pirmajā trijniekā, tika apbalvotas ar attiecīgās pakāpes medaļām un kausiem. Tāpat sveikti tika turnīra labākie spēlētāji individuālajās nominācijās. Labākā vārtsarga gods tika piešķirts Igoram Tvardovskim (“Kalupe”), vērtīgākā spēlētāja tituls viņa komandas kapteinim Jevgēnijam Narovskim, prasmīgākā trenera/menedžera nominācijā triumfēja Elvijs Reķis (“Rauna”), kamēr par labāko vārtu guvēju kļuva sešus reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Dmitrijs Borisovs (“LDzSA”).

excel Rezultāti

camera icon Komandu foto

 camera icon Foto

video icon Video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo