LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Maijs

Arvien straujāk apgriezienus turpina uzņemt Rīgas futbola čempionāts, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Pēc pārliecinošā sezonas starta ieskrējiena pirmos punktus čempionātā zaudēja abu apakšgrupu līderes FK “Progress 2” un “EXCONDO”, tomēr par spīti tam šobrīd saglabāja pirmās vietas savu grupu kopvērtējumos.
 
Ar astoņām pirmās kārtas spēlēm 15. un 22. maijā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā sākās tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kurā šosezon līdzīgi kā pērn startē 16 dalībnieces.
 

Aizvadītajā sestdienā smilšu laukumā pie Vanšu tilta risinājās tradicionālā Rīgas kausa izcīņa pludmales futbolā, kur deviņu dalībnieču konkurencē uzvarēja “NP/PFD” vienība, kas izšķirošajā fināla mačā spraigā cīņā ar rezultātu 5:4 pārspēja “RTU” vienību. Savukārt godpilnajā trešajā pozīcijā sacensības pabeidza ciemiņi no Igaunijas – Pērnavu pārstāvošie “ValiceCar”.

Lasīt tālāk ...

Aizvadītajā sestdienā futbola laukumā pie Vanšu tilta Rīgā tiks oficiāli atklāta jaunā pludmales futbola sezona. Tās ievadā notika superkausa spēle starp Latvijas čempioni “RTU” un kausa ieguvēju “Kreiss”, kurā pārliecinoši ar rezultātu 8:2 triumfēja “RTU”, tādējādi pirmo reizi savā īpašumā iegūstot superkausa trofeju. Uzreiz pēc šī mača līdz pat pievakarei risinājās Rīgas kausa izcīņas spēles.

Lasīt tālāk ...

No aizvadītās piektdienas līdz svētdienai RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a Starptautisko studentu sporta spēļu (SELL) ietvaros risinājās minifutbola turnīrs (7x7), kurā bez vietējām komandām startēja arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Slovākijas un Krievijas augstskolu vienības. Kungu konkurencē zelta godalgas izcīnīja pašmāju komanda Valsts robežsardzes koledža (VRK), kamēr daiļā dzimuma sacensībās nepārspētas palika Šauļu Universitātes meitenes no Lietuvas.

Lasīt tālāk ...
Uzvaru sēriju Rīgas futbola čempionātā, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības, turpina FK “Progress 2” un “EXCONDO” vienības, kas aizvadītajā nedēļā kaldināja kārtējos panākumus un ir vienīgās divas visu sacensību ietvaros, kas saglabājušas simtprocentīgu bilanci, aizvadot vairāk par vienu maču.
 

Šo sestdien, 20. maijā, futbola laukumā pie Vanšu tilta Rīgā tiks oficiāli atklāta jaunā pludmales futbola sezona. Tās prologā plkst.11.00 notiks superkausa mačs starp pērnās sezonas Latvijas čempioni “Ceresit/RTU” un kausa ieguvēju “Kreiss”. Savukārt no plkst.12.00 risināsies Rīgas kausa izcīņa ar deviņu komandu piedalīšanos.

Lasīt tālāk ...

No piektdienas līdz svētdienai RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a Starptautisko studentu sporta spēļu (SELL) ietvaros risināsies minifutbola turnīrs (7x7), kurā bez vietējām komandām startēs arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Slovākijas un Krievijas augstskolu vienības. Kungu konkurencē par zelta godalgām spēkosies desmit dalībnieces, savukārt daiļais dzimums turnīrā būs pārstāvēts ar četrām komandām. Sacensības organizē Latvijas Augstskolu sporta savienība (LASS) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) un Rīgas Tehnisko universitāti (RTU).

Lasīt tālāk ...
Pirmdien, 15. maijā, RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā sāksies tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kur līdzīgi kā pērn startēs 16 dalībnieces.
 
Pašā maija sākumā RTU stadionā Pārdaugavā ar Superkausa spēli, kurā FK “Progress” spraigā cīņā ar rezultātu 3:2 pārspēja FC “Caramba Riga”, startēja šīs sezonas tradicionālā Rīgas futbola čempionāta sezona, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Dienu vēlāk pēc Superkausa mača sākās cīņas arī pašā Rīgas čempionātā, kur 17 dalībnieču konkurencē vislabākais starts padevās “EXCONDO” un FK “Progress 2” vienībām.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo