LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Marts

Latvijas Futbola federācija (LFF) arī 2016. gadā turpina attīstīt kampaņu "Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu", kuras mērķis ir sabiedrībai nodemonstrēt futbola pievilcību un šī sporta veida pieejamību. Šīgada kampaņa koncentrējas ap treneriem, kuri ikdienā strādā ar meiteņu futbola komandām, lai akcentētu futbola pievienoto vērtību.

Lasīt tālāk ...

Rīgas Futbola federācija informē, ka 2016. gada 24. aprīlī RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a risināsies Latvijas Universiādes posms minifutbolā vīriešu (8x8 formātā) un sieviešu (5x5 formātā) komandām, kurā laipni aicinātas piedalīties visu Latvijas koledžu un augstskolu, Latvijas Augstskolu Sporta Savienības biedru futbola komandas.

Lasīt tālāk ...
Šā gada 2. aprīlī sāksies 2016. gada Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionāts kā ierasts risināsies četrās vecuma grupās līdz jūnija beigām, kur U-10, U-11 un U-12 A apakšgrupu dalībnieces cīnīsies par medaļām un kvalifikāciju uz Latvijas finālsacensībām vasaras beigās.
 
Trešdien, 16. martā, Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) risinājās Latvijas Futbola federācijas (LFF) finālsacensības futbolā telpās 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kurā startēja sešu valsts reģionu spēcīgākās vienības. Rīgu pārstāvošā SK “Super Nova” ierindojās otrajā pozīcijā, bet par čempioni kļuva Kurzemi pārstāvošā FA “Ventspils-1”.
 
Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā nedēļā Rīgas 15. vidusskolā noslēdzās tradicionālais šīs sezonas Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrs. Uzvaru jau kārtu pirms sacensību beigām bija nodrošinājusi “ABLV Bank”, bet attiecīgi otro un trešo vietu pēc beidzamās kārtas spēlēm garantēja “Swedbank” un “Privatbank”. Tā kā pēdējā, kā ierasts, turnīrā startēja ārpus konkurences, bronzas godalgas nopelnīja arī nomināli ceturtajā pozīcijā finišējusī “Rietumu banka”.
 

"STRONG KAUSS" - ir amatieru futbola projekts ar dalībniekiem no Latvijas un ārzemēm, labākie Rīgas sporta laukumi, augsta līmeņa organizācija, un - visbeidzot - biznesa un starptautiskie kontakti, atpūta un sports. Pastāvīgo dalībnieku skaits pēdējos gados ir ap 20 komandām un virs 200 spēlētājiem.

Lasīt tālāk ...

Trešdien, 16. martā, no plkst.11 Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) risināsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) finālsacensības futbolā telpās 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kurā startēs sešu valsts reģionu spēcīgākās vienības. Rīgu tajā pārstāvēs SK “Super Nova” jaunie audzēkņi.

Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā nedēļā noslēdzās šīs sezonas “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāts abās zemākajās līgās. Ja uzvarētāji bija zināmi jau iepriekš (2.līgā – “Olaine”, 3.līgā – “Estoty/JOMA TEAM”), tad atlikušo godalgoto pozīciju izkārtojums, kā arī komandu galīgā secība turnīra tabulā noskaidrojās pēc sacensību beigu stadijā izspēlētajām cīņām. Tikmēr par Rīgas kausa titula ieguvēju kļuva “New Project”.
 
Ar “Swedbank” telpu futbolistu triumfu aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) noslēdzās Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru kausa izcīņa. Fināla mačā “Swedbank” ar rezultātu 3:1 uzveica “Ernst&Young”, tādējādi otro gadu pēc kārtas iegūstot kausa trofeju.
 
Iepriekšējā svētdienā Rīgas 15. vidusskolā tika aizvadīta noslēdzošā kārtas “SYNOTtip” Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgā. Tās ietvaros sudraba medaļas izcīnīja “FREE”, trešajā vietā ierindojās “RSU”, bet ārpus godalgoto pozīciju pjedestāla palika FK “Rīnūži Rīga”. Līgas čempionvienības titulu, kā zināms, jau iepriekš bija nodrošinājusi “JakoSport&Graanul Pellets”.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo