LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Maijs

Sestdien, 28. maijā, RTU stadionā Pārdaugavā jau 12. reizi ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu risinājās tradicionālais veterānu turnīrs “Ulmanis & Smirnovs Kauss 2016”, kurā uzvaras laurus plūca pašmāju komanda “Ostenieks”, godpilnajā otrajā vietā atstājot ciemiņus no Lietuvas - “Žagare” vienību.

Lasīt tālāk ...
Pēc aizvadītās nedēļas spēlēm, izcīnot divus panākumus, Rīgas futbola čempionāta līderes statusu pārņēmusi “Rīnūži/BEITAR” vienība. Tikmēr turnīru ļoti sekmīgi sākusī SK “Babīte 2” par sacensību nolikuma prasībām neatbilstoša spēlētāja izmantošanu sodīta ar tehnisko zaudējumu saņemšanu divos mačos, tādējādi atkrītot uz vidusdaļu kopvērtējuma tabulā.
 

Sestdien, 28. maijā, RTU stadionā Pārdaugavā jau 12. reizi risināsies tradicionālais veterānu futbola turnīrs “Ulmanis & Smirnovs Kauss 2016”, kurā līdzīgi kā pērn startēs četras dalībnieces – divas pašmāju un divas no Lietuvas.

Lasīt tālāk ...
Rīgas atklātā kausa izcīņa šogad pulcēja astoņas vienības, kas bija par divām vairāk nekā pērn. Ierastajām dalībniecēm “BFS/Ropaži”, VBFK, RTU, “TUC”, “Kreiss” un “VUSK Stolichnaya” kompāniju sastādīja viesi no Liepājas (“SLV Plus”) un Ludzas (“PFK Ludza”).

Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā sestdienā, 21.maijā, oficiāli tika atklāta Latvijas pludmales futbola sezona. Laukumos Rīgā pie Vanšu tilta cīņas ritēja no rīta līdz pat pievakarei. Vispirms mačā starp pērnās sezonas valsts čempioniem RTU un kausa ieguvējiem “Kreiss” tika noskaidroti šī gada pirmās trofejas – superkausa – ieguvēji, bet pēcāk astoņas komandas devās cīņā par Rīgas kausu.

Lasīt tālāk ...
Piektdien, 6.maijā, Rīgas 49. vidusskolas futbola laukumā un Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā notika 2016.gada Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrs, kurā tika noskaidroti valsts čempioni kopumā trīs klašu un vecuma grupās.
Lasīt tālāk ...
Trešo uzvaru Rīgas futbola čempionātā, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības, izcīnījusi ārpus konkurences startējošā SK “Babīte 2” komanda, kas tādējādi izvirzījusies sacensību kopvērtējuma priekšgalā. Tikmēr dažādu tehnisku iemeslu dēļ dalību turnīrā vairs neturpinās “RTU” vienība, kas no čempionāta izstājusies.
 

Šo sestdien, 21. maijā, futbola stadionā pie Vanšu tilta Rīgā tiks oficiāli atklāta jaunā pludmales futbola sezona. Tās prologā plkst.11 pērnā gada valsts čempione “RTU FC” superkausa mačā spēkosies ar kausa ieguvēju “Kreiss” vienību, savukārt no plkst.12 notiks Rīgas kausa izcīņa ar astoņu komandu piedalīšanos.

Lasīt tālāk ...
Izspēlētas pirmās trīs sacensību kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā šīs vasaras tradicionālajā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola turnīrā. Ar simtprocentīgu bilanci, iegūstot maksimāli iespējamos deviņus punktus, turnīru uzsākusi “SFS” vienība, kas pērn, startējot ar nosaukumu “Sportima-Nikars”, triumfēja Augstākajā līgā.
 
Pašā maija sākumā RTU stadionā Pārdaugavā ar Superkausa spēli, kurā FC “Caramba Riga” ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēja SK “Babīte 2”, startēja šīs sezonas tradicionālā Rīgas futbola čempionāta sezona, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Dažas dienas vēlāk pēc Superkausa mača uzsākās cīņas arī pašā Rīgas čempionātā, kur 14 dalībnieču konkurencē vislabākais starts patlaban padevies “Salaspils FS” un SK “Babīte 2” komandām.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo