LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jūlijs

Aizvadītās nedēļas nogalē, 23. un 24. jūlijā, Liepājas pludmalē notika Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Finālā aizraujošā cīņā ar rezultātu 7:4 pārspējot valsts čempionus un pašreizējos čempionāta līderus “Ceresit/RTU”, par trīskārtējiem kausa ieguvējiem kļuva Rīgas “Kreiss” vienība.
Lasīt tālāk ...
Aizvadītās nedēļas šķērsgriezumā uzvaru krājumu izdevies papildināt abām pašreizējām Rīgas futbola čempionāta līderēm, proti, “Rīnūži/BEITAR” un FC “Caramba Riga”, kamēr uz trešo vietu, apsteidzot “Salaspils” FS” vienību, pacēlusies “Progress/Super Nova” komanda. Tiesa, jāatgādina, ka “Rīnūži/BEITAR” un “Progress/Super Nova” sacensībās piedalās ārpus konkurences.
 

Nedēļas nogalē, 23. un 24. jūlijā, Liepājas pludmalē tiks aizvadīta Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar 12 komandu piedalīšanos. Par galvenajiem kausa pretendentiem jāuzskata “Ceresit/RTU”, kam nopietnāko konkurenci visticamāk sastādīs pārējās trīs Latvijas čempionāta komandas – “Kreiss”, VBFK un FK “TUC”. Savs vārds gan noteikti būs sakāms arī citām vienībām, no kurām ļoti nopietns spēks varētu būt “NP / PFD” apvienotā komanda.

Lasīt tālāk ...
Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīrā aizvadīts pirmais sacensību posms, pēc kura noskaidrojās četras labākās vienības, kas turpinās spēkošanos Augstākajā līgā. Ja iepriekš šeit vietu jau bija nodrošinājušas “SFS”, FC “Caramba Riga” un “Baltic International Bank” (BIB), tad “Industrial Steel Group” pēdējo aktuālo vakanci aizņēma tikai pēc nule kā aizvadītās devītās kārtas.
 
Iepriekšējās nedēļas vidū Majoru pludmalē aizvadītas Latvijas pludmales futbola čempionāta septītās un astotās kārtas spēles. Izcīnot uzvaras abos mačos, platu soli pretī čempiona titula iegūšanai spēra pašreizējā kopvērtējuma tabulas līdere “Ceresit/RTU”, kurai tādējādi noslēdzošā posma laikā divos mačos pietiks ar viena punkta izcīnīšanu, lai kļūtu tabulā neaizsniedzama tuvākajai konkurentei “BFS Zep/Forevers”.
Lasīt tālāk ...
Iepriekšējā nedēļā pirmo neveiksmi Rīgas čempionāta sezonā pēc 12 nezaudētu spēļu sērijas piedzīvoja pašreizējā līdere “Rīnūži/BEITAR”, kas ar minimālu rezultāta deficītu 0:1 atzina “Progress/Super Nova” pārākumu. Kā zināms, vēl nedēļu agrāk 11 tamlīdzīga veida maču sēriju pārtrauca otrās vietas īpašniece un pērnās sezonas čempione FC “Caramba Riga”.
 
Šo ceturtdien, 14. jūlijā, no pulksten 19:30 Jūrmalā, Majoros risināsies Latvijas pludmales futbola čempionāta ceturtais posms, kura ietvaros tiks aizvadītas attiecīgi septītās un astotās kārtas cīņas.
Lasīt tālāk ...
Aizvadītajā nedēļā pirmo neveiksmi šajā Rīgas čempionāta sezonā piedzīvoja pašreizējā vicelīdere FC “Caramba Riga”, tādējādi pārtraucot 11 nezaudēto spēļu sēriju un neizmantojot iespēju pacelties uz turnīra tabulas pirmo vietu, kur šobrīd joprojām atrodas “Rīnūži/BEITAR”.
 
'Pēc astotās kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītajā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīrā noskaidrotas trīs no četrām komandām, kuras nodrošinājušas dalību Augstākajā līgā sacensību nākamajā etapā. To vidū ir pašreizējā līdere “SFS”, kas, pateicoties savai uzvarai un tiešo konkurentu punktu zaudēšanai, atgriezusies pirmajā vietā, kā arī “Baltic International Bank” (BIB) un FC “Caramba Riga”.
 
Rīgas pilsētas jaunatnes čempionāts, kuru organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi un Latvijas Futbola federāciju (LFF), šķērsojis finiša līniju. Turnīra ietvaros aizvadītas 429 spēles, noskaidrojot četras labākās komandas trijās vecākajās grupās, kas pārstāvēs Rīgu Latvijas fināla sacensībās vasaras sezonas noslēgumā.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo