LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Decembris

Aizvadītās nedēļas gaitā SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgā lielas izmaiņas nav notikušas, jo pa visām trim apakšgrupām kopā aizvadītas vien septiņas spēles. Savukārt īsi pirms Ziemassvētkiem notika Rīgas kausa izcīņas izloze – šajā turnīrā piedalīsies kopumā 13 dalībnieces.
 
SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā galvaspilsētas telpu futbola čempionāta Izaicinājuma līgā joprojām noskaidrotas vien divas no deviņām triju apakšgrupu dalībniecēm, kas otrajā posmā turpinās cīņu par godalgotajā vietām. A grupā šo statusu nodrošinājusi līdere “LSPA”, bet B apakšgrupā – TFK “Salaspils Mandarin Group”. Tāpat tikai katastrofāla neveiksme sacensību turpinājumā var liegt labāko trijniekā vietu saglabāt pašreizējai B grupas vicelīderei “EUROLOGI/GiftPrint.LV”.
 
Arī pēc ceturtās kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā SynotTip Alternatīvajā līgā vadību saglabā “Rīgas Pašvaldības Policija” vienība, kurai punkta atstatumā seko otrās pozīcijas īpašniece “Ropaži”.
 
Arvien vairāk noslēgumam tuvojas pirmā posma izspēle SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, un zināmas jau pirmās dalībnieces, kas savu apakšgrupu ietvaros nodrošinājušas vietu labāko trijniekā un līdz ar to arī iespēju turpināt cīņu par medaļām sacensību nākamajā stadijā.
 
Iepriekšējā svētdienā 15. vidusskolā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā tika izspēlēta otrā apļa pirmā kārta. Svarīgu panākumu izcīnīja FK “RABA 2”, kas, atspēlējot 0:1 deficītu, ar rezultātu 2:1 uzveica FC “INTER STAR” un pārņēma vienvadību turnīra kopvērtējuma tabulā.
Sportiskie notikumi turpina uzņemt apgriezienus SynotTip Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā Izaicinājuma līgā, kur ar katru aizvadīto nedēļu arvien izteiktāk iezīmējas favorītu loks visās trijās apakšgrupās. Kā zināms, spēkošanos par godalgotajām vietām sacensību otrajā stadijā, kas startēs nākamā gada janvāra vidū, turpinās katras grupas trīs spēcīgākās vienības.
 
Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā “SynotTip” Elites līgā aizvadītajā nedēļas nogalē, komandām Rīgas 15. vidusskolā aizvadot turnīra septīto kārtu, noslēdzās pirmā apļa turnīrs. Situācija turnīra tabulā arvien ir saspringta, par ko liecina fakts, ka trīs šobrīd vadošās komandas – FK “RABA 2”, “UNICEF” un “Garāža” - ieguvušas vienādu punktu skaitu, bet visas astoņas dalībnieces izkārtojušās vien piecu punktu intervālā.
 
Aizvadīta trešā kārta Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā jaunizveidotajā SynotTip Alternatīvajā līgā, pēc kuras sacensību kopvērtējumā rodama jauna līdere – “Rīgas Pašvaldības Policija”. Līdz ar to iepriekšējā pirmās vietas īpašniece “GiftPrint.LV/EUROLOGI” atkritusi uz čempionāta tabulas otro ailīti.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo