LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Augusts

Aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīra čempionāts. Augstākajā līgā uzvaras laurus plūca “SFS” vienība, kamēr Pirmajā nepārspēta palika “JakoSport&Hela”.
 
Aizvadītās nedēļas gaitā Rīgas futbola čempionātā tika izspēlētas sešas spēles, kurās uzvaru krājumu papildināja divas no turnīra kopvērtējuma vadošajām vienībām, proti, “Progress/Super Nova” un FC “Caramba Riga”. Tikmēr nominālā sacensību līdere “Rīnūži/BEITAR”, kas sacensībās startē ārpus konkurences, šoreiz laukumā nedevās.
 
Sestdien, 20.augustā, noritēja nu jau par tradīciju kļuvušais LikeIT.lv pludmales futbola turnīrs IT kompānijām. Šogad tika sasniegts dalībnieku rekordskaits – deviņas komandas, bet par uzvarētājiem otro gadu pēc kārtas kļuva “Tele2SSC”, kas finālā ar rezultātu 3:1 pārspēja “Evolution Gaming”.
Lasīt tālāk ...
No iepriekšējās nedēļas sešām aizvadītajām cīņām Rīgas čempionāta ietvaros neapšaubāmi kā centrālais mačs jāatzīmē “Rīnūži/BEITAR” un FC “Caramba Riga” vienību savstarpējā spēkošanās, kurā pēdējā samērā negaidīti uzvarēja ar pārliecinošu rezultātu 6:1. Tiesa, par spīti šai neveiksmei “Rīnūži/BEITAR”, kas turnīrā piedalās ārpus konkurences, nominālajā kopvērtējumā joprojām saglabāja gana cienījamu pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm.
 
Trešdien, 17. augustā, RTU stadionā Pārdaugavā notika sezonas noslēguma ceremonija Rīgas pilsētas 2016. gada jaunatnes čempionātam. Šajā pasākumā piedalījās U-11 un U-12 A grupu godalgoto vietu ieguvēji.
 
Iespēju ievērojami uzlabot izredzes čempiona titula iegūšanai Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā “SynotTip” Rīgas minifutbola turnīra Augstākās līgas ietvaros nespēja izmantot pašreizējā līdere “SFS”, kas priekšpēdējās kārtas mačā ar rezultātu 1:2 piekāpās “Baltic International Bank” (BIB) vienībai. Tādējādi pirms noslēdzošās kārtas teorētiskas izredzes uz zelta godalgām saglabā ne tikai abas minētās komandas, bet arī FC “Caramba Riga”, kas ar minimālu 1:0 rezultātu uzveica “Industrial Steel Group”.
 
Iepriekšējās nedēļas gaitā kārtējo uzvaru izcīnīja pašreizējā Rīgas čempionāta līdere “Rīnūži/BEITAR”, tādējādi vēl nedaudz palielinot atrāvienu no tuvākajām konkurentēm. Šobrīd pirmās vietas īpašnieces apjoms pār pozīciju zemāk esošo “Progress/Super Nova” sasniedzis jau desmit punktus, bet trešajā vietā esošā FC “Caramba Riga” atpaliek vēl par punktu vairāk.
 
Aizvadītās nedēļās šķērsgriezumā kārtējās uzvaras Rīgas čempionātā izcīnīja šobrīd trīs vadošās sacensību komandas, kuru vidū ietilpst “Rīnūži/BEITAR”, FC “Caramba Riga” un “Progress/Super Nova”, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savas pozīcijas kopvērtējuma tabulas augšgalā. Tiesa, jāatgādina, ka divas no tām – “Rīnūži/BEITAR” un “Progress/Super Nova” – sacensībās piedalās ārpus konkurences, līdz ar to nominālās līderes gods pieder pērnās sezonas zelta godalgu ieguvējai FC “Caramba Riga”.
 
Ceturtdien, 4.augustā, Majoru pludmalē tika aizvadītas pēdējās divas šīs sezonas Latvijas pludmales futbola čempionāta kārtas. Uzvarot vienā spēlē no divām, Latvijas čempionu titulu otro gadu pēc kārtas ieguva “Ceresit/RTU” vienība, aiz sevis atstājot “BFS Zep/Forevers” un “Kreiss” komandas.
Lasīt tālāk ...
Ceturtdien, 4.augustā, Majoru pludmalē tiks aizvadītas pēdējās divas šīs sezonas Latvijas pludmales futbola čempionāta kārtas. Pirms tām čempionu titulu praktiski nodrošinājusi “Ceresit/RTU” vienība, toties par pārējām godalgotajām vietām gan paredzama sīva spēkošanās.
Lasīt tālāk ...

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo