LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Maijs

Jau pēc mēneša noslēgsies Rīgas domes Izglītības jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvaldes atbalstītais Rīgas pilsētas 2015. gada jaunatnes futbola čempionāts. Pēc spraigām spēlēm divu mēnešu garumā ir jau zināmi 220 spēļu rezultāti un kopā gūti 1309 vārti. Visvairāk spēļu - tostarp arī izšķirošo maču cīņā par iekļūšanu Latvijas finālsacensībās, kas risināsies vasaras beigās, - notiks tieši jūnijā.
 
Otrdien, 2.jūnijā, ar spēli starp "BFS/Ropaži" un VBFK vienībām tiks dots starts 2015.gada Rīgas pludmales futbola čempionātam, kas vienlaikus būs viens no kvalifikācijas posmiem Latvijas čempionāta finālturnīram. Galvaspilsētas čempionātā kopumā piedalīsies sešas komandas, kas katra ar katru tiksies pa divām reizēm, kopumā aizvadot desmit mačus.
 
Aizvadītajā sestdienā, 23.maijā, itin drēgnos un nepatīkamos laika apstākļos tika atklāta Latvijas pludmales futbola sezona. Gada pirmo – superkausa ieguvēju – titulu "paņēma" valsts čempioni "Kreiss", bet Rīgas kausa izcīņā itin pārliecinoši triumfēja "BFS/Ropaži" vienība.
 

Sestdien, 30. maijā, RTU stadionā Pārdaugavā jau 11. reizi risināsies tradicionālais veterānu futbola turnīrs “Ulmanis & Smirnovs Kauss 2015”, kurā līdzīgi kā pērn startēs četras dalībnieces – divas pašmāju un divas no Lietuvas.

Lasīt tālāk ...
Rīgas futbola čempionātā komandas aizvadījušas vidēji trīs spēļu kārtas, pēc kurām iezīmējies līderu piecinieks – kopvērtējuma tabulas vadībā izvirzījušās septiņus punktus iekrājušās FC “Caramba Riga”, FK “Fortūna/Ogre”, FK “Lāčplēsis”, “Monarhs-Flaminko” un RTU FC.
 

Neskatoties uz maija nogalei neraksturīgi drēgno laiku aiz loga, jau šo sestdien, 23.maijā, pludmlaes futbla sezona Latvijā tiks oficiāli atklāta. Pulksten 11:00 superkausa izcīņas spēlē tiksies pērnā gada valsts čempioni un kausa ieguvēji “Kreiss” un “izaicinātāji” – “Dinamo Lat” komanda, kas zaudēja kausa izcīņas finālā. Uzreiz pēc tam, no pulksten 12:00, notiks Rīgas kausa izcīņa ar sešu komandu piedalīšanos. Visas spēles tiks aizvadītas pludmales futbola stadionā Ķīpsalā, pie Vanšu tilta.

Lasīt turnīra lapā

Izspēlētas pirmās trīs sacensību kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Futbola turnīru asociācijas (FTA) atbalstītajā šīs vasaras tradicionālajā Latvijas galvaspilsētas minifutbola (8 pret 8) čempionātā. Ar simtprocentīgu bilanci, iegūstot maksimāli iespējamos deviņus punktus, turnīru uzsākušas divas pērnās sezonas Augstākās līgas medaļnieces FC “Raita” un “Sportima-Nikars”, kā arī “Rīgas Pašvaldības policija”.
 
Aizvadītas divas nedēļas Rīgas futbola čempionātā, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Pērnās sezonas zelta medaļniece FC “Caramba Riga” startējusi ar uzvaru un neizšķirtu. Ar samērā līdzīgām sekmēm savas gaitas šīs vasaras čempionāta ietvaros uzsākušas arī pārējās favorītu lokam piederošās vienības.
 

No 8. līdz 10. maijam Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele" norisinājās LFF Futbola akadēmijas U-15 vecuma grupas (2000. dzimšanas gada) reģionu izlašu turnīrs, ar ko noslēdzās akadēmijas 2015. gada sezonas pavasara turnīru posms. Par kopvērtējuma uzvarētājiem kļuva Rīgas reģiona jaunie futbolisti (vecākais treneris Jānis Goba).

Lasīt tālāk ...

Piektdien, 8.maijā, Rīgas 49.vidusskolas futbola laukumā un Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā notika 2015.gada Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrs, kurā tika noskaidroti valsts čempioni kopumā trīs klašu / vecuma grupās. Balvas finālturnīra dalībniekiem apbalvošanas ceremonijā pasniedza Latvijas nacionālās futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs.

Lasīt tālāk ...
Šo piektdien, 8. maijā, ar četrām spēlēm RTU mākslīgajā futbola laukumā Pārdaugavā sāksies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Futbola turnīru asociācijas (FTA) atbalstītais tradicionālais Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kas ir masveidīgākās šāda futbola paveida sacensības Latvijas galvaspilsētā. Līdzīgi kā gadu iepriekš arī šogad turnīrā startēs 20 komandas.
 

Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas U-14 vecuma grupas (2001. dzimšanas gada) reģionu izlašu turnīra uzvarētājiem kļuvuši Rīgas reģiona izlases (vecākais treneris Dmitrijs Kohans) jaunie futbolisti. LFF Futbola akadēmijas pavasara posma otrās sacensības no 1. līdz 3. maijam norisinājās LFF mācību un treniņu centrā "Staicele".

Lasīt tālāk ...
Otrdien, 5. maijā, ar spēli starp “Dinamo Rīga” un RTU FC Rīgas Ostvalda vidusskolas mākslīgā seguma laukumā startēs tradicionālais Rīgas futbola čempionāts, kas vienlaikus ir arī Latvijas čempionāta Otrās līgas Rīgas reģiona sacensības. Šogad turnīram pieteicies rekordliels dalībnieku skaits – plecu pie pleca par galvaspilsētas spēcīgākās vienības titulu spēkosies 14 (!) dalībnieces, kas ir par piecām komandām vairāk nekā pērn. Dienu pirms čempionāta atklāšanas spēles risināsies Rīgas futbola Superkausa mačs starp FC “Caramba Riga” un “Monarhs-Flaminko” vienībām.
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo