LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ceturtdien, 17. decembrī, „Joker” klubā Katrīnes ielā 12 notika 2015. gada pēdējā Rīgas Futbola federācijas (RFF) valdes sēde. Prezidents Juris Keišs un izpilddirektori Eduards Borisevičs un Ādolfs Supe atcerējās 2015.gada RFF spilgtākos momentus, ieskicēja 2016.gada uzdevumus un pateicās kolektīvam par ieguldīto darbu un novēlēja Jaunajā gadā vēl lielākus panākumus Rīgas futbola labā.

Pēdēja šī gada RFF valdes sēdē piedalījās ne tikai RFF valdes locekļi, bet tika uzaicināta arī visa RFF komanda (kopā 26 cilvēki, kas vairāk vai mazāk ir iesaistīti RFF turnīru un pasākumu organizēšanā), kurai bija iespēja savā starpā apspriest 2015.gadā paveikto un dalīties pārdomās par to, kas būtu darāms 2016.gadā.

Starp 2015. gada RFF jaunajām īstenotajām aktivitātēm jāatzīmē Rīgas kausu futbolā telpās zēniem piecās vecuma grupās, studentu futbola turnīru starp meitenēm/sievietēm, regulāro Rīgas čempionātu pludmales futbolā, kā arī Gunāra Ulmaņa un Georgija Smirnova veterānu kausu. Tieši 2015. gadā startēja rekordlielais dalībnieku skaits pēdējos 10 gados Rīgas futbola čempionātā – 14 (!) komandas. 2015. gadā arī tika izstrādāta un palaista jaunā RFF interneta mājaslapa, kā arī tika sagatavota un izdota pirmā RFF gadagrāmata.

Savukārt 2016. gadā uzsvars no RFF puses būs ne tik daudz uz jaunajiem projektiem, cik uz efektivitātes palielināšanu plānošanā un finansēs, uz kvalitātes uzlabošanu aktivitāšu organizēšanā un uz darba turpināšanu pie pozitīva RFF imidža.

Sēdes oficiālā daļa noslēdzas ar J.Keiša pateicības vārdiem visam kolektīvam un, protams, ar Ziemassvētku dāvanu pasniegšanu. Tālāk tikšanas turpinājās jau neoficiālā gaisotnē.

RFF prezidents kopā ar kolektīvu sirsnīgi apsveic arī savus klientus, partnerus un draugus Ziemassvētkos un novēl Jaunajā gadā stipru veselību, ģimenes labklājību un, protams, vairāk uzvaru!

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo