LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ar Rīgas reģiona izlases uzvaru Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā "Staicele" noslēdzies LFF Futbola akadēmijas U-13 vecuma grupas jeb 2003. dzimšanas gada reģionu izlašu rudens turnīrs, kurā sacentās virkne no valsts talantīgākajiem šī vecuma futbolistiem no visiem Latvijas reģioniem.

Trīs dienas ilgajā turnīrā Rīgas reģiona izlase izcīnīja četras uzvaras un reizi cīnījās neizšķirti, kad ar galvaspilsētas puišiem 0:0 nospēlēja Latgales reģiona izlase. Rīdzinieki bija vienīgie, kuri visa turnīra garumā savus vārtus nosargāja neieņemtus. Otrajā vietā punktu aiz Rīgas reģiona izlases ierindojās Kurzemes pārstāvji, kuri svinēja četrus panākumus, bet mačā pret rīdziniekiem piekāpās ar 0:1. Savukārt uz goda pjedestāla trešā pakāpiena šoreiz stājās Zemgales jaunie futbolisti, kuru kontā divas uzvaras, viens neizšķirts un divi zaudējumi.

Kopvērtējuma tabula un spēļu rezultāti atrodami ŠEIT.

Reģionu izlašu spēlētājus dalībai turnīros izraugās LFF Futbola akadēmijas un reģionu treneri. Līdztekus spēlēm futbolisti piedalās arī treniņos un individuālajās nodarbībās, kas treneriem ļauj novērtēt potenciālo Latvijas jaunatnes izlašu nākotnes kandidātu pašreizējo gatavību un gaidāmo attīstību.

camera icon FOTO

Šī turnīra simboliskajā izlasē vietas izpelnījās pa četriem pārstāvjiem no Rīgas - Mikus Vasiļevskis (FS METTA), Kārlis Vilnis (FS METTA), Jegors Novikovs (FK Dinamo Rīga), Klāvs Aleksandrs Bluķis (JDFS Alberts) - un Zemgales - Markuss Dorofejevs (AFA Olaine), Kristers Penkevics (FK Tukums-2000), Rolands Bočs (FK Lielupe), Daņila Poteičuks (Jelgavas FA). Savukārt vēl trīs futbolisti simboliskajā izlasē pārstāv Kurzemi - Ričards Dāvis Ceds (FK Liepāja), Alekss Andersons (FK Liepāja) un Maksims Fjodorovs (FK Liepāja).

LFF Futbola akadēmijas rudens posma noslēgumā no 23. līdz 25. septembrim Staicelē spēkiem mērosies U-14 vecuma grupas jeb 2002. dzimšanas gada futbolisti.

LFF Futbola akadēmijas sezona sākās februārī ar diviem ziemas posma reģionālo izlašu turnīriem, kuriem aprīlī un maijā sekoja trīs pavasara posma reģionālo izlašu turnīri. Jūnijā un augustā norisinājās kopumā piecas talantu skates laukuma spēlētājiem un divas talantu skates vārtsargiem, bet ar LFF FA kausa izcīņas turnīru jūnijā noslēdzās 2001. dzimšanas gada futbolistu apmācības cikls akadēmijā. Septembrī norisinās noslēdzošie divi reģionālo izlašu turnīri, bet LFF Futbola akadēmijas sezona, kā ierasts, noslēgsies ar labāko futbolistu došanos Eiropas tūrē novembrī, kurā piedalīsies U-13 un U-14 vecuma grupas spēlētāji.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo