LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas pavasara pasākumu kalendārs tika ievadīts ar U-13 jeb 2003. dzimšanas gada puišu reģionālo izlašu turnīru, kas no 15. līdz 17. aprīlim norisinājās LFF mācību un treniņu centrā "Staicele". Aizvadītajā turnīrā sacentās sešu Latvijas reģionu izlases, bet labākos rezultātus uzrādīja Latgales pārstāvji, kuri mačos pret Rīgas, Kurzemes, Zemgales, Vidzemes un Ziemeļaustrumu vienaudžiem tā arī palika nepārspēti.

 

Šis bija pirmais LFF Futbola akadēmijas šīgada pasākums, kurā vienkopus sanāca U-13 vecuma grupas reģionālās izlases. Līdz ar to šis turnīrs kļuva par 2003. dzimšanas gada puišu apmācības cikla sākumu LFF Futbola akadēmijā.

Latgales reģiona izlase iekrāja 11 punktus, bet ar desmit punktiem kopvērtējuma otrajā vietā sekoja vienaudži no Rīgas. Labāko trijnieku noslēdza Zemgales izlase, kas sīvā cīņā iekrāja vēl par vienu punktu mazāk.

Kopvērtējuma tabula un spēļu rezultāti atrodami ŠEIT.

Turnīra simboliskajā izlasē iekļuva trīs Zemgales izlases pārstāvji (Daņila Patijčuks, Roberts Aršauskis un Daniels Mīļais). Savukārt pa diviem futbolistiem simboliskajā izlasē pārstāvēja Vidzemi (Niks Iesalnieks un Sentis Fiļipovs), Rīgu (Jegors Novikovs un Lūkass Vapne), Latgali (Deniss Surmovičs un Mareks Mikšto) un Kurzemi (Ričards Dāvis Ceds un Dāvids Družiņins).

LFF Futbola akadēmijas pavasara pasākumu kalendārs turpināsies ar reģionālajiem turnīriem U-14 (22.-24. aprīlis) un U-15 (30.aprīlis-1.maijs) vecuma grupu izlasēm. Arī tie norisināsies LFF mācību un treniņu centrā "Staicele".

Pēc aprīļa LFF Futbola akadēmijas reģionālo izlašu turnīriem jūnijā un augustā norisināsies kopumā piecas talantu skates laukuma spēlētājiem un divas talantu skates vārtsargiem. Tāpat jūnija vidū paredzēts LFF Futbola akadēmijas kausa izcīņas turnīrs, ar kuru noslēgsies 2001. dzimšanas gada futbolistu apmācības cikls akadēmijā, bet septembrī norisināsies noslēdzošie divi reģionālo izlašu turnīri. LFF Futbola akadēmijas sezona, kā ierasts, noslēgsies ar labāko futbolistu došanos Eiropas tūrē, kurā šoreiz piedalīsies U-13 un U-14 vecuma grupas spēlētāji.

LFF Futbola akadēmijas pasākumos visas sezonas garumā tiek pulcēti valsts talantīgie jaunās paaudzes futbolisti, lai kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos sekmētu savu izaugsmi un sagatavotos iespējamajiem nākotnes izsaukumiem uz Latvijas jauniešu izlasēm. Šīgada LFF Futbola akadēmijas reģionālo izlašu turnīros un talantu skatēs piedalās 2001., 2002. un 2003. dzimšanas gada futbolisti, kurus rūpīgi atlasa reģionālo izlašu vadītāji un LFF Futbola akadēmijas treneri.

Šī ir piektā LFF Futbola akadēmijas darbības sezona. Līdzšinējos gados akadēmija sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, kuriem tā palīdz iegūt vispusīgu informāciju par labākajiem valsts jaunās paaudzes futbolistiem, kā arī kalpo kā papildu motivācija veiksmīgai jauniešu pārejai no futbola 8:8 uz futbolu 11:11. LFF Futbola akadēmija un tās attīstība ir viens no galvenajiem LFF darba virzieniem turpmākajos gados, tādējādi ar ikdienas treniņiem kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos nākotnē sekmējot Latvijas jaunatnes izlašu un nacionālās valstsvienības, kā arī pašu futbolistu starptautisko konkurētspēju.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo