LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Laika posmā no 23. līdz 25.janvārim starptautiskajā jauniešu klubu turnīra "Riga Cup 2015" ietvaros sacentās U-14 vecuma jeb 2001.gadā dzimušie futbolisti. Grupu turnīra ietvaros rīdzinieki pārspēja Igaunijas klubu "JK TAMMEKA" (3:1) un Baltkrievijas komandu "BLACK PANTHERS" (4:1), kā arī cīnījās neizšķirti ar Somijas pārstāvjiem "FC HONKA" (1:1). Tikai pateicoties sliktākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai pret Somijas klubu rīdzinieki sacensību otrajā posmā turpināja cīņu par 5.vietu, ko ari veiksmīgi vēlāk izcīnīja.

 

Rīgas Futbola akadēmijas komanda izslēgšanas spēļu turnīrā ar rezultātu 5:1 pārspēja Baltkrievijas kluba "FC MINSK" futbolistus, kā arī Latvijas klubu duelī ar rezultātu 4:0 uzvarēja "SKONTO ACADEMY" futbolustis. Rīgas Futbola akadēmijas U-14 vecuma komandu turnīra laikā vadīja treneri Dmitrijs Kohans, Igors Zeņkovs un Artūrs Eizvertiņš.

"Rīgas Futbola akadēmijas komandas dalība starptautiskajā turnīrā ir pozitīvs faktors. Futbolisti šādās spēlēs var mācīties, tikmēr mēs kā projekta vadītāji un treneri vienlaikus varam novērtēt, kā ar attiecīgā vecuma jauniešiem strādā turnīra dalībnieku pārstāvēto valstu - Somijas, Beļģijas, Nīderlandes, Krievijas un citu - jaunatnes futbola klubos. Mēs skatāmies, kuru klubu metodes ir labākās, kurām varam līdzināties arī mēs savā ikdienas darbā. Tāpēc šis turnīrs kalpo par labu poligonu salīdzinājumam.

Attiecībā uz pašu turnīru un tajā sasniegto rezultātu U-14 vecuma komandai, tad personīgi uzskatu, ka potenciāli šī komanda varēja sasniegt vairāk. Pirmā posma grupu turnīrā, nepiedzīvojot zaudējumus, tika ieņemta 2.vieta, tādējādi augstākais, uz ko komanda turpinājumā varēja mērķēt - bija 5.vieta, ku veiksmīgi arī izdevās sasniegt," stāsta par komandas startu "Riga Cup" U-13 turnīrā pieredzējušais futbola speciālists un Rīgas Futbola akadēmijas treneris Aleksandrs Strarkovs.

"Turnīra izšķirošajās spēlēs tikmēr komanda guva ne mazāk kā četrus vārtus spēlē, kas nozīmē, ka liels uzsvars šajās spēlēs tika vērsts tiešu uz uzbrukumu. Personīgi gribētu atzīmēt tādus spēlētājus kā Ēriks Dekoneks (aizsargs, FS METTA), Rihards Ozoliņš (pussargs, FS METTA), Aleksejs Krjukovičs (uzbrucējs, Šitika Futbola skola) un Aleksandrs Kartišovs (uzbrucējs, FS METTA)," labākos futbolistus atzīmē bijušais Latvijas nacionālās futbola izlases treneris.


Vairāk informācijas turnīra lapā

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo