LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas 2015. gada sezonā noslēdzies priekšpēdējais reģionu izlašu turnīrs, kad laikā no 18. līdz 20. septembrim LFF mācību un treniņu centrā "Staicele" spēkiem mērojās U-13 vecuma grupas jeb 2002. dzimšanas gada futbolistu reģionu izlases no Latgales, Zemgales, Kurzemes, Rīgas, Vidzemes un Ziemeļaustrumiem.

 

Pirmo vietu turnīrā izcīnīja Rīgas reģiona jaunie futbolisti (galvenais treneris - Viktors Mazurs), kuri piecās spēlēs iztika bez zaudējumiem un savos vārtos neielaida nevienu bumbu. Līdzīgas sekmes, izvairoties no zaudējumiem un nosargājot savus vārtus neskartus, bija Zemgales reģiona izlasei (galvenais treneris - Artjoms Grudcins), tomēr augstāku vietu kopvērtējumā ieņēma rīdzinieki, kas bija guvuši lielāku vārtu skaitu. Labāko trijnieku tikmēr noslēdza Latgales reģiona izlase (galvenais treneris - Ivans Maksimčuks), kas no Rīgas un Zemgales pārstāvjiem atpalika tikai par vienu punktu.

U-13 vecuma grupas turnīrā komandas pirmajā dienā aizvadīja vienu spēli, bet otrajā un trešajā dienā - pa diviem mačiem. Bez turnīra spēlēm jaunie futbolisti piedalījās arī kontrolnormatīvu pildīšanā un komandu meistarības konkursos.

Turnīra labāko spēlētāju sarakstā iekļuva trīs pārstāvji no BFC Daugavpils (Aleksejs Kudeļkins, Dmitrijs Rakuls un Eduards Daškevičs), bet pa diviem spēlētājiem pārstāvēja FS Metta (Kristiāns Ločmelis un Jēkabs Laguns), Šitika Futbola skolu (Eduards Dainis un Deniss Meļņiks), kā arī FK Tukums 2000 (Rūdolfs Reingolcs un Kaspars Anmanis). Pa vienam turnīra simboliskās izlases futbolistam ikdienā spēlē Liepājas SSS (Roberts Meļķis) un Grobiņas SC (Ritvars Zūns).

LFF Futbola akadēmijas sezonas turpinājumā no 25. līdz 27. septembrim norisināsies reģionu izlašu turnīrs U-14 jeb 2001. dzimšanas gada spēlētājiem, kurā piedalīsies Rīgas, Latgales, Kurzemes, Vidzemes un Zemgales pārstāvji. Sezonas noslēgumā novembrī 2001.-2002. dzimšanas gada jaunie futbolisti dosies Eiropas futbola tūrē.

camera icon Foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo