LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma aizvadītajā svētdienā “Skonto” hallē Rīgā risinājās tradīcijām bagātais apsardzes kompānijas “Strong” organizētais un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) atbalstītais minifutbola (6x6) kausa izcīņas turnīrs, kurā sešu dalībnieču konkurencē triumfēja “Baltic XL”.

Turnīra ietvaros dalībnieces uzvarētāju noskaidroja pēc viena apļa spēkošanās. Četras no sacensību dalībniecēm pārstāvēja Latviju – to vidū “Ulbroka/Eurologi-Giftprint.lv”, “Senson Truck”, “Strong” un “Baltic XL”, savukārt pa vienai vienībai - attiecīgi Lietuvu (“Klaipeda City”) un Igauniju (“Fortuna”).

“Baltic XL” futbolisti uzvarēja četrās no piecām spēlēm, cīnoties neizšķirti vienīgi ar ceturtajā pozīcijā palikušo “Senson Truck” (0:0) un ar 13 iekrātiem punktiem nodrošinot zelta godalgas turnīrā. Ar desmit punktiem godpilnajā otrajā vietā ierindojās “Ulbroka/Eurologi-Giftprint.lv”, savukārt trešie palika ciemiņi no Lietuvas “Klaipeda City” (8).

Pa pieciem punktiem savāca “Senson Truck” un sacensību rīkotājas “Strong” atbalstītā komanda – tā kā savstarpējais mačs starp šīm vienībām beidzās neizšķirti (1:1), tad priekšrocību labākas gūto un zaudēto vārtu attiecības dēļ (“0” pret “-1”) ieguva “Senson Truck”. Savukārt viesi no Igaunijas punktus gūt nespēja, ierindojoties kopvērtējuma tabulas noslēdzošajā ailītē.

Uzreiz pēc turnīra norises risinājās dalībnieku sveikšana – visas komandas saņēma piemiņas balvas no organizatoriem, kā arī dāvanas no atbalstītājiem – “GMT Beauty” produkciju un “Eskimos” saldējumu.

Savukārt “Fortuna” futbolisti no Igaunijas, kas ierindojās pēdējā vietā, saņēma garšīgu pārsteiguma balvu no turnīra atbalstītāja Nikolaja Kolotilo – pirts kompleksa “Kolotilovka” īpašnieka.

excel Rezultāti

camera icon Komandu bildes

camera icon Turnīra bildes

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo