LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Sestdien, 24.martā “Elektrum” Olimpiskajā centrā jau desmito gadu pēc kārtas risinājās tradicionālā apsardzes kompānijas “Strong” rīkotā kausa izcīņa telpu futbolā, kurā piedalījās kopumā 18 komandas, tostarp arī dalībnieces no tuvākajām kaimiņvalstīm – Igaunijas, Baltkrievijas un Lietuvas. Korporatīvajā Biznesa līgā deviņu vienību konkurencē uzvaras laurus plūca Lietuvas vienība Klaipēdas FC “Nautica”, kamēr spēcīgākajā Premjerlīgā tikpat dalībnieču cīņā spēcīgākā izrādījās pašmāju “Salons.lv”. Abās līgās godalgoto vietu ieguvējas tika noskaidrotas pēc viena riņķa turnīra izspēles, tādējādi katrai komandai sacensību gaitā aizvadot pa astoņiem mačiem.

Biznesa līgā visvairāk punktus – 19 – izdevās sakrāt FC “Nautica” vienībai, kas no astoņām cīņām triumfēja sešās, bet pa reizei cīnījās neizšķirti un zaudēja. Vienīgo neveiksmi Lietuvas klubs piedzīvoja pret līdzīgi kā pērn otrajā pozīcijā finišējušo Minskas “BMW Club” (17), savukārt godpilnajā trešajā vietā ierindojās 15 punktus savākusī “LDA”.

Uzreiz aiz goda pjedestāla palika “Ernst&Young” un “Baltic International Bank” (katrai pa 12 punktiem), savukārt pērnās sezonas čempione “Rīgas Pašvaldības Policija” (8) un bronzas medaļniece “LEC” (8) šoreiz demonstrēja salīdzinoši pieticīgu veikumu, apsteidzot vienīgi abas tabulas noslēdzošo pozīciju ieguvējas – igauņu “Fortuna” (5) un baltkrievu “Staiki” (3).

Tikmēr Premjerlīgas turnīrā, kas līdzīgi kā Biznesa līga tika aizvadīts pēc viena apļa izspēles sistēmas, triumfēja vietējā komanda “Salons.lv”, kas astoņās spēlēs guva piecas uzvaras, divas reizes cīnījās neizšķirti, bet vienā mačā atzina sāncenšu pārākumu, sakrājot 17 punktus. Pērnā gada zeltu pret sudrabu šoreiz nomainīja Baltkrievijas komanda “Energosbit”, bet trešajā vietā jau atkal ierindojās “STRONG”, kas savāca tikpat punktus, cik “Energosbit” – 14 -, bet piekāpās abu pretinieču savstarpējā duelī (1:2).

Ceturtajā vietā sacensības pabeidza SK “Nemenčine” no Lietuvas (12), par punktu mazāk iekrāja vēl viena lietuviešu vienība FC “Klaipeda City” un “Baltic XL”, septītajā pozīcijā ierindojās SK “Blāzma” (9), aiz kuras palika FK “Ķekavas novads” (6) un GŠ “Security Solutions” (2).

Visi turnīra dalībnieki tās pašas dienas vakarā ar piemiņas balvām tika sveikti Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) noslēguma ceremonijā klubā un sporta bārā “FRIENDS”, savukārt laureāti saņēma kausus, medaļas, šampanieti un vērtīgas dāvanu kartes no sporta veikala “Komanda”.

Kā zināms, RFF un FTA atbalstītā “Strong” telpu futbola kausa izcīņa risinājās jau desmito reizi. Sacensības rīko apsardzes kompānija “Strong” kā izklaides pasākumu saviem klientiem un partneriem.

excel Rezultāti

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Foto no turnīra

camera icon Foto no apbalvošanas

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo