LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā nedēļas nogalē – 1. aprīlī – “Elektrum” Olimpiskajā centrā jau devīto gadu pēc kārtas risinājās tradicionālā apsardzes kompānijas “Strong” rīkotā kausa izcīņa telpu futbolā, kurā piedalījās kopumā 20 komandas, tostarp arī dalībnieces no tuvākajām kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Korporatīvajā Biznesa līgā desmit vienību konkurencē uzvaras laurus plūca Rīgas telpu futbola čempionāta Alternatīvās līgas čempione “Rīgas Pašvaldības Policija”, kamēr spēcīgākajā Premjerlīgā tikpat dalībnieču cīņā spēcīgākā izrādījās Baltkrievijas vienība “Energosbit” no Minskas, kas iepriekš šo titulu jau bija ieguvusi 2015. gadā.

Abās līgās godalgoto vietu ieguvējas tika noskaidrotas pēc viena riņķa turnīra izspēles, tādējādi katrai komandai sacensību gaitā aizvadot pa deviņiem mačiem.

Biznesa līgā visvairāk punktus – 20 – izdevās sakrāt “Rīgas Pašvaldības Policija” vienībai, kas svinēja sešas uzvaras, divas reizes cīnījās neizšķirti, bet vienīgo zaudējumu (0:2) piedzīvoja pret turnīru ceturtajā vietā noslēgušo “LABA” komandu.

Divas nākamās labākās vienības – Minskas “BMW Club” un “LEC” – finišēja ar identisku punktu skaitu (17), iepaliekot līderei trīs punktu atstatumā. Tā kā šo sāncenšu savstarpējā duelī pārākumu izdevās apliecināt viesiem no Baltkrievijas (1:0), viņi arī ieguva otra vērtīgākā cēlmetāla apbalvojumus, atstājot “LEC” komandu godpilnajā trešajā vietā.

Kā minēts, uzreiz aiz godalgoto vietu “pjedestāla” palika “LABA” (15), tikpat punktus savāca arī piektās vietas īpašniece “Baltic International Bank” (15), vēl pozīciju zemāk ierindojās Rīgas Tirdzniecības un Rūpniecības Kamera (13), bet septīto vietu ieguva ukraiņu “UIA” no Kijevas, kas arīdzan savāca 13 punktus.

Desmit punktu robežu neizdevās pārsniegt kopvērtējuma tabulas zemāko vietu īpašniecēm – Tallinas “Fortuna” no Igaunijas (6), “Dyninno Latvia” (4) un baltkrievu “Staiki” no Minskas (2).

Tikmēr Premjerlīgas turnīrā, kas līdzīgi kā Biznesa līga tika aizvadīts pēc viena apļa izspēles sistēmas, pēc divu gadu pārtraukuma atkal triumfēja Baltkrievijas komanda “Energosbit”, kas deviņās spēlēs guva septiņas uzvaras un piedzīvoja divus zaudējumus, tādējādi iekrājot 21 punktu. Arī sudraba medaļu komplekts nepalika Latvijā – tas aizceļoja uz Krievijas pilsētu Sanktpēterburgu komandas IFK “Vega” īpašumā. Krievu kluba telpu futbolisti izcīnīja piecas uzvaras, trīs reizes cīnījās neizšķirti, kā arī vienu reizi cieta neveiksmi, par trim punktiem turnīra tabulā atpaliekot no “Energosbit”.

Ar 17 punktiem trešajā pozīcijā ierindojās Daugavpili pārstāvošā “Apvienība Apsardze”, tikpat punktus savāca arī pērnās sezonas Premjerlīgas čempione “STRONG”, taču līdz ar uzvaru savstarpējā cīniņā – 1:0 – priekšrocību tabulā ieguva daugavpilieši.

Piektajā pozīcijā Premjerlīgas sacensības pabeidza “New Project FANS” (13), kas aiz sevis atstāja Viļņas “Nemenčine” no Lietuvas (11), “PB Luxberry” no Daugavpils (9) un vēl vienu Lietuvas vienību Klaipēdas FC "Nautica” (7), kamēr divas noslēdzošās pozīcijas ieņēma FK “Saskaņa” (4) un “K-21 Mēbeles” (4).

Visi turnīra dalībnieki tās pašas dienas vakarā ar piemiņas balvām tika sveikti Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) ziemas sezonas noslēguma ceremonijā klubā un sporta bārā “FRIENDS”, savukārt laureāti saņēma kausus, medaļas, šampanieti un vērtīgas dāvanu kartes no sporta veikala “Komanda”.

Kā zināms, RFF un FTA atbalstītā “Strong” telpu futbola kausa izcīņa risinājās jau devīto reizi. Sacensības rīko apsardzes kompānija “Strong” kā izklaides pasākumu saviem klientiem un partneriem.

Rezultāti

camera icon Dalībnieku foto
camera icon Turnīra un apbalvošanas ceremonijas foto

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo