LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā nedēļas nogalē – 9. aprīlī – “Electrum Olimpiskajā centrā” jau astoto gadu pēc kārtas risinājās tradicionālā apsardzes kompānijas “Strong” rīkotā kausa izcīņa telpu futbolā, kurā piedalījās kopumā 16 komandas, tostarp arī dalībnieces no tuvākajām kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Korporatīvajā Biznesa līgā septiņu vienību konkurencē uzvaras laurus plūca “LEC”, kamēr spēcīgākajā Premjerlīgā no deviņām komandām meistarīgākā izrādījās sacensību organizatoru atbalstītā “STRONG”, kas šo titulu telpu futbolā ieguva pirmo reizi kopš 2012. gada.

 

Biznesa līgā, septiņām dalībniecēm aizvadot viena apļa turnīru, visvairāk punktus – 15 – izdevās sakrāt “LEC” telpu futbolistiem, kuri svinēja piecas uzvaras un tikai vienā mačā atzina sāncenšu pārākumu, ar minimālu 1:2 rezultātu piekāpjoties nākamajai bronzas godalgu ieguvējai “Baltic International Bank” (BIB).

Savukārt divas nākamās labākās komandas – “Latvijas Finieris” un “BIB” – finišēja ar identisku bilanci (četri panākumi un divi zaudējumi), iepaliekot līderei trīs punktu atstatumā. Tā kā šo sāncenšu savstarpējā duelī pārākumu izdevās apliecināt “Latvijas Finieris” telpu futbolistiem, viņi arī ieguva otra vērtīgākā cēlmetāla apbalvojumus, atstājot BIB” komandu godpilnajā trešajā pozīcijā.

Uzreiz aiz godalgoto vietu “pjedestāla” palika ciemiņi no Igaunijas Tallinas “Fortuna” (9), piektajā vietā ierindojās “LABA” (7), sesto pozīciju ieņēma cita viesu komanda Minskas “Staiki” no Baltkrievijas (4), savukārt pašā tabulas lejasdaļā turnīru pabeidza trīs punktus sakrājusī “Ernst&Young”.

Tikmēr Premjerlīgas turnīrā, kas līdzīgi kā Biznesa līga tika aizvadīta pēc viena apļa izspēles sistēmas, pērnajā gadā izcīnīto titulu neizdevās aizstāvēt Baltkrievijas komandai “Energosbit”, kas finišēja trešajā pozīcijā. Kaut arī baltkrievi bija vienīgie, kuriem sacensību gaitā izdevās pieveikt topošo čempioni “STRONG” (1:0), nestabilais sniegums pārējās cīņās ļāva viņiem sakrāt vien 14 punktus, ar ko pietika “bronzai”, bet ne kam vairāk.

“STRONG” vienība sacensību gaitā demonstrēja visstabilāko sniegumu – atskaitot neveiksmi pret “Energosbit”, turnīra rīkotāju atbalstītā komanda triumfēja pārējās septiņās spēlēs, pelnīti kļūstot par čempioni. Trīs punktu attālumā no līderes turnīru noslēdza otrās pozīcijas ieguvēja Daugavpils “Apvienība Apsardze”.

Viena punkta tiesa no trijnieka šķīra Lietuvas klubu Viļņas “Nemenčine” (13), bet attiecīgi piektajā un sestajā pozīcijā finišēja 11 punktus izcīnījušās “INTER” (11) un “DSV Transport/ValiceCar” no Pērnavas, Igaunijas.

Trim kopvērtējuma tabulas lejasgala “blicēm” šoreiz neizdevās pārsniegt desmit punktu robežu – šo komandu vidū ierindojās “LERONA” (7), “SELGA” (6) un “FREE” (3).

Pieminēšanas vērts ir fakts, ka ikvienai no abu līgu komandām izdevās sacensību gaitā izcīnīt vismaz vienu uzvaru.

Visi turnīra dalībnieki tās pašas dienas vakarā ar piemiņas balvām tika sveikti Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) ziemas sezonas noslēguma ceremonijā klubā un sporta bārā “FRIENDS”, savukārt laureāti saņēma kausus, medaļas, šampanieti un vērtīgas dāvanu kartes no sporta veikala “Komanda”.

Kā zināms, RFF un FTA atbalstītā “Strong” telpu futbola kausa izcīņa risinājās jau astoto reizi. Sacensības rīko apsardzes kompānija “Strong” kā izklaides pasākumu saviem klientiem un partneriem.
 
 
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo