LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Sestdien, 20.augustā, noritēja nu jau par tradīciju kļuvušais LikeIT.lv pludmales futbola turnīrs IT kompānijām. Šogad tika sasniegts dalībnieku rekordskaits – deviņas komandas, bet par uzvarētājiem otro gadu pēc kārtas kļuva “Tele2SSC”, kas finālā ar rezultātu 3:1 pārspēja “Evolution Gaming”.
 
23082016 002 
 
Pirmo reizi turnīrs tika aizvadīts 2011.gadā, kad četru komandu konkurencē triumfēja portāla “LikeIT.lv” lietotāju sastādītā komanda. Nākamajos divos gados uzvarētāju laurus plūca “Tieto”, bet pērn pirmo reizi triumfēja “Tele2SSC” vienība (2014.gadā sacensības nenotika). Tieši “Tieto” un “Tele2SSC” ir vienīgās divas komandas, kas piedalījušās visos piecos aizvadītajos turnīros, turklāt – ar ļoti labām sekmēm: “Tieto” vīri medaļnieku pulkā spējuši iekļūt ik reizi, savukārt “Tele2SSC” zemākā vieta ir piektā.
 
Jau ierasts, ka LikeIT.lv turnīriem ir ne vien izklaidējošs, bet arī labdarības raksturs. Šoreiz visi ieņēmumi no dalības maksām tika ziedoti Viļānu sporta skolai, kuras jaunie futbolisti tika pie diviem maisiem ar jaunām bumbām.
 
Salīdzinot ar pagājušo gadu, šoreiz nepieteicās “Exigen”, DPA un CTE vienības, toties debitēja trīs citas – “Dyninno”, “Zabbix” un “Diatom Enterprises”, bet pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezās “Evolution Gaming”.
 
Turnīra izloze notika 17.augustā. Šī bija tā reize, kad izlozi tiešām varēja saukt par “aklu” – A grupas komandas likās šķietami spēcīgākas. Vēlāk tas arī pierādījās spēļu laukumos, bet par visu pēc kārtas …
 
A grupā itin pārliecinoši triumfēja “Tele2SSC”, kas vienīgos punktus zaudēja mačā ar “Eptron”, kad izglābās vien pašā mača izskaņā – 1:1. Toties pārējās spēlēs itin pārliecinošas uzvaras: 3:1 pret “Evolution Gaming”, 5:0 pret “Dyninno” un 3:0 pret “Diatom Enterprises”.
 
Otrajā vietā, pateicoties uzvarai 2:1 savstarpējā spēlē pret “Dyninno”, ierindojās “Evolution Gaming”, trešie – “Dyninno”, ceturtie “Eptron, bet “Diatom Enterprises” vīru rēķinā debijas reizē viens punkts un milzīgs gandarījums par startu turnīrā.
 
Savukārt B grupā vietu sadalījums izšķīrās vien pēdējā mačā starp “Scandiweb” un “Tieto” komandām. Uzvarot “Tieto”, tieši viņi ieņemtu pirmo pozīciju, uz otro nostumjot “Scandiweb”, savukārt “Scandiweb” uzvaras gadījumā trīs vienības finišētu ar vienādu punktu skaitu, un talkā būtu jāņem papildus rādītāji. Tā arī notika – grupas favorīti “Scandiweb” izcīnīja trešo uzvaru tik pat mačos (3:0), savukārt vietu sadalījumu no otrās līdz ceturtajai noteica papildus rādītāji. Tie šoreiz vislabākie izrādījās “Tieto” vienībai, kas aiz sevis atstāja “Zabbix” un “Autentica” blices.
 
Pēc neilgas pauzes sekoja pusfināli. Abos uzvaras ar identisku 1:0 rezultātu izcīnīja A grupas komandas – “Tele2SSC” pieveica “Tieto”, bet “Evolution Gaming” – “Scandiweb”.
 
Arī mačos par piekto un septīto vietu pārākas izrādījās A grupas vienības, tādējādi apstiprinot vēl pirms turnīra izskanējušās aizdomas, ka A grupa ir nomināli spēcīgāka. Spēlē par piekto vietu “Dyninno” ar 3:2 pārspēja “Zabbix”, bet mačā par septīto vietu “Eptron” ar 5:0 pārliecinoši pieveica “Autentica”.
Sekoja cīņa par trešo vietu, kurā “Tieto” revanšējās “Scandiweb” par neveiksmi grupu turnīrā – 2:0.
 
Savukārt finālā “Tele2SCC” vēlreiz ar 3:1 pārspēja “Evolution Gaming”, turklāt goda vārtus oponenti guva vien pašā mača izskaņā pēc vārtsarga Artjoma Kobahidzes reida pa labo malu un piespēles soda laukumā.
 
Uzreiz pēc turnīra sekoja apbalvošanas ceremonija, kurā balvas dažādās individuālajās nominācijās ieguva:
  • labākā spēlētāja: Oksana Voskoboiņika (“Diatom Enterprises”)
  • labākais vārtsargs: Artjoms Kobahidze (“Evolution Gaming”),
  • vērtīgākais spēlētājs (MVP): Andrejs Korols (“Tele2SSC”).
Savukārt par atraktīvāko komandu tika atzīta “Scandiweb”.
 
Jāpiebilst, ka paralēli futbola turnīram tika aizvadītas sacensības arī virves vilkšanā, kurā triumfēja “Autentica” vīri.
 
Turnīru, kura mērķauditorija ir IT jomā strādājošie, šogad atbalstīja biedrība “Latcraft”, turnīra vērtīgākajam spēlētājam A.Korolam un labākās komandas kapteinim Edgaram Luksam (“Tele2SSC”) dāvājot vērienīgākās IT konferences Baltijā “Devternity” apmeklējumu decembrī. Abi veiksminieki šo iespēju ieguva 75 spēlētāju konkurencē!
 
Viena no uzvarētāju iegūtajām balvām bija Latvijas Futbola federācijas (LFF) sarūpētais Latvijas un Luksemburgas nacionālo futbola izlašu 2. septembra pārbaudes spēles apmeklējums.
 

camera icon Dalībnieku foto

camera icon A grupas spēļu foto

camera icon B grupas spēļu foto

camera icon Izšķirošo spēļu foto

camera icon Apbalvošanas foto

video icon Turnīra video

Rezultāti

Priekšsacīkstes

A grupa

Vieta

Komandas

1.

2.

3.

4.

5.

Vārti

Punkti

1.

“Tele2SSC”  

3:1

5:0

1:1

3:0

12:2

10

2.

“Evolution Gaming”

1:3

 

2:1

2:2

3:1

8:7

7

3.

“Dyninno”

0:5

1:2

 

2:1

3:2

6:10

6

4.

“Eptron”

1:1

2:2

1:2

 

1:1

5:6

3

5.

“Diatom Enterprises”

0:3

1:3

2:3

1:1

 

4:10

1

B grupa

Vieta

Komandas

1.

2.

3.

4.

Vārti

Punkti

1.

“Scandiweb”  

3:0

5:2

6:0

14:2

9

2.

“Tieto”

0:3

 

1:4

5:1

6:8

3

3.

“Zabbix”

2:5

4:1

 

0:3

6:9

3

4.

“Autentica”

0:6

1:5

3:0

 

4:11

3


Pusfināli

“Tele2SSC” – “Tieto” 1:0

“Scandiweb” – “Evolution Gaming” 0:1

Spēle par 7.vietu

“Eptron” – “Autentica” 5:0

Spēle par 5.vietu

“Dyninno” – “Zabix” 3:2

Spēle par 3.vietu

“Tieto” – “Scandiweb” 2:0

Fināls

“Tele2SSC” – “Evolution Gaming” 3:1

Turnīra vēsture

 

2011.g.

2012.g.

2013.g.

2015.g.

2016.g.

1.

LikeIT.lv

“Tieto”

“Tieto”

“Tele2SSC”

“Tele2SSC”

2.

DPA

“Balticom”

“Datakom”

“Tieto”

“Evolution G.”

3.

“Tieto”

ATEA

LikeIT.lv

“Eptron”

“Tieto”

4.

“Tele2SSC”

“Tele2SSC”

“Iteko”

“Exigen”

“Scandiweb”

5.

 

LikeIT.lv

“Tele2SSC”

“Scandiweb”

“Dyninno”

6.

 

“Evolution G.”

“Balticom”

DPA

“Zabbix”

7.

   

ATEA

CTE

“Eptron”

8.

   

C.T.Co

“Autentica”

“Autentica”

9.

       

“Diatom Ent.”

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo