LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā, 26.maijā, futbola laukumā pie Vanšu tilta Rīgā tika atklāta jaunā pludmales futbola sezona. Sezonas pirmo trofeju – Latvijas superkausu, savā īpašumā ieguva vairākkārtējā čempionvienība un kausa ieguvēja “Kreiss”. Savukārt par saīsinātā Rīgas kausa ieguvējiem kļuva “Joga Bonita” vienība.

Rīgas kausa izcīņa sākās uzreiz pēc Latvijas superkausa izcīņas noslēguma un tajā piedalījās septiņas komandas (no plānotajām dalībniecēm diemžēl neieradās “PFK Ludza/Grifs AG”). Ātri tika pieņemts lēmums, ka grupā, kurā četru komandu vietā tikai trīs, tiks aizvadītu divu apļu turnīrs.

Izloze lēma, ka divus apļus būs jāaizvada B grupas komandām. Tajā, uzvarot visos četros mačos, triumfēja FK “TUC”, aiz sevis atstājot “FK Zep/Forevers” un “SLV Plus” (Liepāja) vienības.

Savukārt A grupā, arīdzan izcīnot uzvaras visās trīs spēlēs, uzvarēja “Joga Bonita”, bet par otro pusfinālisti kļuva Ropažu komanda, kas par vienu punktu apsteidza “RTU Beerhouse No1”. Pēdējā, ceturtajā, vietā palika “NP/PDF” vienība.

Pirms izslēgšanas spēlēm organizatori, konsultējoties ar visu četru pusfinālistu pārstāvjiem, pieņēma lēmumu mačus aizstāt ar pēcspēļu sitienu sērijām (pa trim sitieniem katrai komandai). Šāds lēmums tika pieņemts, balstoties uz sportam nelabvēlīgajiem laika apstākļiem. Gaisa temperatūra krietni pārsniedza 30 grādus, bet smiltis bija uzkarsušas vēl vairāk.

Pēcspēļu sitienos vislabāk sevi apliecināja “Joga Bonita”, kas vispirms ar 3:2 pārspēja “Zep/Forevers”, bet finālā ar 3:1 Ropažu vienību. Vismazāko kausu savā īpašumā ieguva “Zep/Forevers”, kas mazajā finālā ar 2:1 pārspēja FK “TUC”.

excel Spēles rezultāti

 camera icon Dalībnieku foto

 camera icon Turnīra foto

Latvijas pludmales futbola čempionāts šovasar, līdzīgi kā pērn, risināsies piecos posmos, viena posma ietvaros katrai komandai aizvadot divus mačus. Tā starts paredzēts 14.jūnijā. Divas dienas vēlāk pirmās spēles aizvadīs arī Pirmās līgas dalībnieces Jūrmalas kausa pludmales futbolā ietvaros.

Savukārt Latvijas kausa izcīņa šogad ieplānota 21. un 22.jūlijā Liepājas pludmalē.

 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo