LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā nedēļas nogalē Salaspils Sporta namā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un zobu pastas “SPLAT” atbalstītais Ziemassvētku kausa turnīrs veterānu telpu futbola komandām, kurā 11 dalībnieču konkurencē triumfēja “DSV Latvia”.

Turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots divos etapos. Pirmajā ar izlozes palīdzību sadalītajās divās apakšgrupās pēc viena riņķa turnīra tiks noskaidrotas sešas spēcīgākās vienības (pa trim no katras grupas), kas, ņemot līdzi savas grupas rezultātus, savstarpēji noskaidroja vietu izkārtojumu no pirmās līdz sestajai. Identiskā veidā tiks sadalītas arī pozīcijas no septītās uz leju, labākajai no šīm vienībām iegūstot Cerību kausu.

Pirmā etapa A apakšgrupā toni noteica Latvijas galvaspilsētas vienības, iegūstot visas trīs ceļazīmes cīņas turpināšanai par godalgotajām vietām. Ar izcīnītiem 13 punktiem pirmajā pozīcijā ierindojās “Balticovo-FK 02”, no kuras par četriem punktiem atpalika “Husky”, savukārt trešo vietu ieņēma “Monarhs” vīri (6), atstājot noslēdzošajās tabulas ailītēs “Rēzekne” (5), viesus no Lietuvas Viļņas FK “Draugai” (4), kā arī vēl vienu Rīgu pārstāvošo komandu “TUC Old Boys” (3).

Sacensību B grupā sešu dalībnieču vietā startēja piecas – FK “Liepāja” veterānu plāniem dalībai turnīrā svītru pārvilka iekļūšana ceļu satiksmes negadījumā. Arī šeit līdzīgi kā A apakšgrupā dominēja rīdzinieki, atstājot ārpus pirmā trijnieka vieskomandas. Kā pirmā finišēja nākamā čempione “DSV Latvia” (9), atstājot aiz sevis “RTU/Viesulis” (7) un “Sportima” (5), kamēr attiecīgi ceturto un piekto vietu ieņēma ciemiņi attiecīgi no Lietuvas un Igaunijas – Jonišķu FK “Streles” (4) un Pērnavas “Valicecar” (3).

Turnīra izšķirošajā stadijā spēcīgākajā jeb C grupā, gūstot divas uzvaras un piedzīvojot vienu zaudējumu, ar 12 punktiem čempiones titulu nodrošināja “DSV Latvia”, savukārt sudraba godalgas nodrošināja “Balticovo-FK 02 (10). Pa septiņiem punktiem savāca gan “Sportima”, gan “RTU/Viesulis”, kuras savā starpā cīnījās neizšķirti. Tā kā arī iegūtais uzvaru skaits un vārtu attiecība visās spēlēs abām vienībām bija vienāda priekšrocību izšķīra gūto vārtu skaits, kas labāks bija “Sportima” vīriem (8 pret 4). Piekto vietu Ziemassvētku kausa sacensībās izcīnīja “Monarhs” (4), bet sesto – “Husky” (3).

D apakšgrupā, kur pārējās turnīra dalībnieces sadalīja 7.-11. vietu, priekšgalā konkurentēm finišēja “Rēzekne” (10), kas tādējādi ieguva Cerību kausa trofeju. Savukārt atlikušajās tabulas pozīcijās izkārtojās visas trīs vieskomandas – “Valicecar” (9), FK “Streles” (6) un FK “Draugai” (4) -, kā arī TUC Old Boys” (2).

Uzreiz pēc sacensību noslēguma risinājās svinīgā Ziemassvētku turnīra apbalvošanas ceremonija, kur tika sveiktas gan labākās komandas, gan laureāti individuālajās nominācijās – turnīra rezultatīvākais futbolists Viesturs Ģēģeris (“Husky”, 5 vārti) un katras komandas vērtīgākais spēlētājs, bet pilnīgi visi dalībnieki saņēma vērtīgas dāvanas no “SPLAT”, kā arī garšīgas dāvanas no organizatoriem.

excel Turnīra rezultāti

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Turnīra foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo