LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Jau vairāk nekā 20 gadus Rīgas Dome sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF) rīko Rīgas skolu kausa izcīņu, kurā šosezon piedalās vairāk nekā 250 Rīgas un Rīgas priekšpilsētu skolu komandas.

 

Sacensības tradicionāli tiek rīkotas trīs posmos un trīs vecuma grupās: starp 4.-5. klasēm, 6.-7. klasēm un 8.-9. klasēm.

Pirmā posma spēles tika aizvadītas septembrī un oktobrī. Katrā vecuma grupā kvalificējušās sešas labākas komandas, pa vienai komandai no katra no sešiem Rīgas rajoniem.

Otrajā posmā sešas kvalificējušās komandas tiks sadalītas divās grupās pa trīs komandām katrā. Pa divām komandām no katras grupas turpinās cīņu tālāk: pirmās vietas ieguvēji no vienas grupas cīnīsies pret otrās vietas ieguvējiem no otrās grupas, tālāk uzvarētāji tiksies finālā, lai noskaidrotu kura no Rīgas komandām iegūs Rīgas skolu kausa ieguvēja titulu un dosies pārstāvēt Rīgu trešajā posmā - Latvijas fināla sacensībās.  

Plānots, ka otrā posma spēles tiks izspēlētas martā un/vai aprīlī, savukārt, lielais fināls notiks 8.maijā, kur Rīgas čempioni tiksies ar citu Latvijas reģionu čempioniem un cīnīsies par Latvijas skolas čempiona titulu futbolā.

Rīgas skolu kausa izcīņas pirmā posma uzvarētāji:

Komandas/Reģioni

4.-5. klašu komandas

6.-7. klašu komandas

8.-9. klašu komandas

Rīgas Centra rajons

Rīgas Valda Zālīša sākumskola

Rīgas 40. vidusskola

Rīgas Valsts 1. ģimnāzija

Latgales priekšpilsētas rajons

72.vidusskola

92.vidusskola

51.vidusskola

Zemgales priekšpilsētas rajons

Rīgas angļu ģimnāzija

Zolitūdes ģimnāzija

95.vidusskola

Kurzemes priekšpilsētas rajons

71. VSK.

Daugavgrīvas.VSK.

V.V.G

Vidzemes priekšpilsētas rajons

Rīgas Klasiskā ģimnāzija

Rīgas 64. vidusskola

Rīgas 60. vidusskola

Ziemeļu priekšpilsētas rajons

Rīnūžu vidusskola

Rīgas 46. vidusskola

Rīnūžu vidusskola

Analizējot pirmā posma rezultātus, jāatzīmē Rīnūžu vidusskolas komandas sniegumu Mihaila Kostira vadībā: skolai izdevās kvalificēties turnīra nākamajam posmam pat ar divām komandām 4.-5. un 8.-9. klasēm, abos finālos spraigā cīņā pārspējot Rīgas Puškina liceju.

Runājot par jauninājumiem, kā informēja Rīgas Domes pārstāvji, šosezon pēc piecu gadu pārtraukuma Rīgas skolu kausa izcīņā ir plānota ceturtā vecuma grupa: Skolu kausa izcīņas izspēle 10.-12. klasēm. Pirmie divi posmi tiks izspēlēti martā un aprīlī, bet lielais fināls tapāt kā pārējām vecuma grupām plānots 8.maijā.

RFF vēlas pateikties Ilvai Salmiņai un Ingai Vanagai par neatsveramu ieguldījumu turnīra organizēšanā un novēl Rīgas skolām laimīgu un sportisku, cīņas spara pilnu jauno 2015.gadu!

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo