LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Bērnu un jauniešu futbola turnīrs “Rīgas kauss futbolā telpās 2005.-2009. g.dz.zēniem”, kas risināsies jau piekto gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi notiks bez dalības maksas, kopumā būs pārstāvēts ar 39 komandu līdzdalību no 15 klubiem. Visas sacensību spēles notiks Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Turnīrs tiks atklāts 2. februārī ar 2006. gadā dzimušo bērnu vecuma grupas sacensībām, kur dalību apstiprinājušas 8 komandas – FK “Jūrnieks”, FS “Leevon”, SK “SuperNova”, FS “Garkalne Rakari”, SK “Vēsma”, JFK “Daugava”, “Fariona FK” un “Riga United FC”. Savukārt dienu vēlāk ar sešu vienību cīņu risināsies turnīrs starp 2008. gada pārstāvētajiem futbolistiem, kur redzēsim FK “Jūrnieks”, FS “Leevon”, “Rīgas Futbola klubs”, SK “Vēsma”, “Fariona FK” un “Riga United FC”.

Šā gada 10. februārī ar astoņu komandu dalību (FK “Jūrnieks”, “Rīgas Futbola klubs”, BJFK “Pārdaugava”, SK “Vēsma”, “Fariona FK”, JDFS “Alberts”, TFS “Nikars-Vanagi” un JFC “Corona Borealis”) spēkosies 2009. gadā dzimušie futbolisti, nedēļu vēlāk – 17. februārī – ar identisku dalībnieču skaitu (FK “Jūrnieks”, FS “Leevon”, SK “SuperNova”, FS “Garkalne Rakari/Zaļi”, FS “Garkalne Rakari/Zili”, SK “Vēsma”, SC “Mārupe” un TFS “Nikars-Vanagi”) cīnīsies 2007. gadā dzimušie futbolisti.

Visbeidzot deviņas komandas apstiprinājušas piedalīšanos 24. februārī notiekošajās 2005. gada vecuma grupas spēlētāju sacensībās. Šeit savā starpā cīnīsies FK “Jūrnieks”, “Strong FC”, FS “Leevon”, SK “SuperNova”, FS “Garkalne Rakari/Zili”, FS “Garkalne Rakari/Zaļi”, SK “Vēsma”, JDFS “Alberts” un TFS “Nikars-Vanagi”.

Visās vecuma grupās, izņemot 2008. gadā dzimušos futbolistus, komandas ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās, divām labākajām dalībniecēm kvalificējoties finālam. Fināla cīņas notiks 2. un 3. martā.

Kā vēstīts, sacensībās atļauts pieteikties attiecīgā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, kuriem izdota Latvijas Futbola federācijas (LFF) licence. Komandas kopējā pieteikumā, kā arī protokolā uz katru konkrēto maču drīkst būt ne vairāk par 12 spēlētājiem.

Visu vecuma grupu uzvarētāji kvalificēsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētajām finālsacensībām futbolā telpās, kur spēkosies ar labākajām pārējo piecu valsts reģionu pārstāvēm laika periodā no 2019. gada 11. līdz 15. martam.

Sacensību spēles notiks pēc pielāgotiem futbola telpās spēles noteikumiem. Mači risināsies ar 4.izmēra futbola bumbām, kas pielāgotas telpām, vienas spēles ilgums plānots 2x10 minūtes t.s. “netīrā” laika. Ar visām pārējām izmaiņām iespējams iepazīties sacensību nolikumā.

Turnīra trīs labākās komandas, kā arī vērtīgākie individuālajās nominācijās (labākais spēlētājs, vārtsargs, komandas pārstāvis, rezultatīvākais spēlētājs) saņems apbalvojumus no organizatoriem, bet pārējie dalībnieki – piemiņas balvas.

Sacensības organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar LFF finansiālu atbalstu sacensību apbalvojumu nodrošināšanā, kamēr pārējās izmaksas – laukuma īri, tiesnešu un tehniskā personāla apmaksu, u.c. – sedz Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA).

Turnīra uzdevumi ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju startēt bezmaksas sacensībās ziemas periodā, noteikt spēcīgāko Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu futbolā telpās, kas pārstāvēs Rīgas reģionu Latvijas finālsacensībās, kā arī noteikt sacensību labākos futbolistus.

Kā ziņots, pērnā gada sacensībās 2005., 2006. un 2008. gada vecuma grupu turnīros triumfēja SK “Super Nova” audzēkņi, starp 2004. gadā dzimušajiem futbolistiem uzvaras laurus plūca JDFS “Alberts”, bet 2007. gada spēlētāju sacensībās triumfēja FK “Baltika”.

word Reglaments

word Pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo