LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ar FK “Baltika” komandas triumfu iepriekšējā nedēļas nogalē Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) sporta zālē noslēdzās bērnu un jauniešu turnīra “Rīgas kauss futbolā telpās 2004.-2008.g. zēniem” sacensības 2007. gadā dzimušo spēlētāju vecuma grupā. Otro vietu četru komandu konkurencē izcīnīja FS “Leevon”, bet trešajā pozīcijā ierindojās FK “Ādaži/Carnikava”.

FK “Baltika” jaunā futbola talantu maiņa uzvarēja visas trīs spēles, gūstot 12 un ielaižot tikai vienus vārtus, tādējādi ar deviņiem punktiem pēc viena apļa turnīra nodrošinot uzvaru turnīrā un arī kvalificēšanos Latvijas mēroga finālsacensībām 16. martā Zemgales reģionā, kur spēkosies ar labākajām pārējo valsts piecu reģionu pārstāvēm.

Sešus punktus turnīrā izcīnīja FS “Leevon”, kas pārliecinoši piekāpās uzvarētājai FK “Baltika” (0:4), bet pieveica trešās vietas īpašnieci FK “Ādaži/Carnikava” (3:0). Aiz pirmā trijnieka palika FK “Jūrnieks”, kas piedzīvoja neveiksmes visos trijos mačos.

Par sacensību labāko vārtu guvēju tika atzīts piecas reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Arnis Arsoba (FK “Baltika”). Tāpat turnīra uzvarētāja dominēja vēl divās citās nominācijās – Haralds Veveris tika atzīts par labāko vārtsargu, bet Artjoms Gogols, kurš arī guva piecus vārtus, - par vērtīgāko spēlētāju.

Kā turnīra labākais treneris tika sumināts Māris Landmanis (FS “Leevon”), “Fantasy Park” balvu par aktīvākajiem līdzjutējiem nopelnīja FK “Jūrnieks” vienība, savukārt Interaktīvā centra “#childspace” simpātiju balvu ieguva uzreiz četri dažādi futbolisti – FK “Jūrnieks” censoņi Andrians Sekoro un Ksenija Nejmene, Gustavs Raudzeps (FK “Ādaži/Carnikava”), kā arī Rafaels Lūsis (FS “Leevon”).

Sacensību godalgoto vietu ieguvējas tika sveiktas ar kausiem, bet visi dalībnieki ar medaļām un piemiņas balvām.

Turnīra turpinājumā 27. janvārī turpat LSPA zālē spēkus samēros piecas 2006.gadā dzimušo futbolistu komandas – SK “SuperNova”, SK “Babīte, FS “Leevon”, FK “Jūrnieks” un JFK “Daugava”.

Kā zināms, sacensības organizē Rīgas Futbola federācija ar LFF atbalstu.

excel Turnīra rezultāti

camera icon Turnīra foto

excel 2006.g.dz. vecuma grupas kalendārs

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo