LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Ar SK “Super Nova” komandas triumfu iepriekšējā nedēļas nogalē Latvijas Sporta pedagoģijas (LSPA) sporta zālē noslēdzās bērnu un jauniešu turnīra “Rīgas kauss futbolā telpās 2003.-2007.g.zēniem” sacensības 2004. gadā dzimušo spēlētāju vecuma grupā. Otro vietu četru komandu konkurencē izcīnīja SK “Babīte” bet trešajā pozīcijā ierindojās JDFS “Alberts”.

SK “Super Nova” jaunā futbola talantu maiņa uzvarēja visas trīs spēles, gūstot 23 (!) un ielaižot tikai divus vārtus, tādējādi kopumā ar deviņiem punktiem pēc viena apļa turnīra nodrošinot uzvaru turnīrā un arī kvalificēšanos Latvijas mēroga finālsacensībām, kur spēkosies ar labākajām pārējo valsts piecu reģionu pārstāvēm.

Četrus punktus izcīnīja gan SK “Babīte”, gan JDFS “Alberts”, kuru savstarpējais mačs noslēdzās neizšķirti (2:2), tomēr labākas vārtu attiecības dēļ (“+2” pret “-5”) priekšrocību cīņā par otro vietu ieguva SK “Babīte”.

Aiz pirmā trijnieka palika SK “Super Nova” otrā vienība, kas piedzīvoja neveiksmes visos trijos mačos. Kā vēstīts, iepriekš bija plānots, ka sacensībās piedalīsies sešas komandas, taču abas JFC “Skonto” vienības tehnisku iemeslu dēļ dalību atteica.

Par sacensību labāko vārtu guvēju tika atzīts septiņas reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Kristians Godiņš (SK “Super Nova”). Tāpat turnīra uzvarētāja dominēja vēl trijās citās nominācijās – Aleksandrs Stekels tika atzīts par labāko treneri, sešus vārtus guvušais Bruno Mennis par vērtīgāko spēlētāju, bet SK “Super Nova” līdzjutēji izklaides centra “Fantasy Park” vērtējumā tika atzīti par aktīvākajiem sacensību gaitā.

Kā turnīra prasmīgākais vārtsargs tika sumināts Kristofers Stoļarovs (SK “Babīte”), bet apsardzes firmas “Strong” simpātiju balvu saņēma viņa komandas biedrs Airtons Vijnands.

Tāpat visas godalgoto vietu ieguvējas tika sveiktas ar kausiem, bet pilnīgi visi dalībnieki ar medaļām un piemiņas balvām.

Turnīra turpinājumā 4. martā turpat LSPA zālē (Brīvības 333, 1.stāvs) spēkus samēros piecas 2003. gadā dzimušo futbolistu komandas – divas SK “Super Nova” un JDFS “Alberts” vienības, kā arī FK “Baltika-Līderis”.

  Komandas 1 2 3 4 Vārti Punkti Vieta
1 SK "Super Nova"   4:1 9:0 10:1 23:2 9 1
2 SK "Babīte" 1:4   2:2 5:0 8:6 4 2
3 JDFS "Alberts" 0:9 2:2   4:0 6:11 4 3
4 SK "Super Nova" 2 1:10 0:5 0:4   1:19 0 4

Labākais treneris: Aleksandrs Stekels (SK „Super Nova”)
Labākais vārtsargs: Kristofers Stoļarovs (SK „Babīte”)
Labākais vārtu guvējs: Kristians Godiņš - 7 vārti (SK „Super Nova”)
Apsardze firmas „STRONG” simpātijas balva: Airtons Wijnands (SK „Babīte”)
"Fantasy Park" balva par aktīvākajiem līdzjutējiem: SK „Super Nova”
Labākais spēlētājs: Bruno Mennis - 6 vārti (SK „Super Nova”)

camera icon Dalībnieku foto
camera icon Turnīra foto
 
 

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo