LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Noslēgusies pieteikšanās bērnu un jauniešu futbola turnīram telpās “Rīgas kauss futbolā telpās 2003.-2007.g.zēniem”, kas no februāra sākuma trešo gadu pēc kārtas risināsies Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) zālēs piecās dažādās vecuma grupās. Sacensībās piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits – 11 klubu pārstāvētas 36 komandas.

Vislielākais komandu skaits līdzīgi kā pērn apstiprināts 2005. gadā dzimušo futbolistu turnīram, kur spēkus samēros desmit komandas – divas SK “SuperNova” vienības, JDFS “Alberts”, JFC “Skonto”, “Riga United” FC, SK “Kalnciema līderis (FK “Baltika”)”, TFS “Nikars-Vanagi”, BJFK “Pārdaugava”, MLFC “Victoria” un SK “Babīte”. Šīs vecuma grupas sacensības risināsies divos etapos, no kuriem pirmajā 18. februārī divās apakšgrupās sadalītās komandas aizvadīs priekšsacīkstes, bet 11. martā – fināla spēles

Pēc līdzīgas izspēles sistēmas – 11. februārī un 11. martā – notiks sacensības arīdzan 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kur startēs deviņas vienības. Starp tām divas pārstāv SK “SuperNova” un JDFS “Alberts”, bet vēl pieteikušās JFC “Skonto”, FS “Leevon”, SK “Kalnciema līderis (FK “Baltika”)”, BJFK “Pārdaugava” un SC “Mārupe”.

Trijās pārējās vecuma grupās uzvarētājas tiks noskaidrotas pēc viena apļa izspēles sistēmas, katrai komandai pa reizei tiekoties ar sāncensēm. Vecākajā kategorijā jeb 2003. gadā dzimušo bērnu grupā 4. martā startēs divas SK “SuperNova” un JDFS “Alberts” komandas, kā arī JFC “Skonto” un SK “Kalnciema līderis (FK “Baltika”)”, savukārt 25. februārī 2004. gadā dzimušo spēlētāju konkurencē spēkus samēros SK “Super Nova”, SK “Super Nova 2”, JDFS “Alberts”, JFC “Skonto”, JFC “Skonto 2” un SK “Babīte”.

Visjaunākajā vecuma – 2007. gada spēlētāju grupā – apstiprināti SK “SuperNova”, JDFS “Alberts”, FS “Leevon”, “Riga United” FC un BJFK “Pārdaugava” vienību pieteikumi. Šīs sacensības notiks jau šo sestdien, 4. februārī.

Visu vecumu grupu uzvarētāji kvalificēsies LFF organizētajām Latvijas finālsacensībām futbolā telpās, kur spēkosies ar labākajām pārējo piecu valsts reģionu pārstāvēm.

Visu vecuma grupu spēles notiks pēc pielāgotiem futbolam telpās spēles noteikumiem ar dažām izmaiņām – spēles ilgums 2003. un 2004. dz.g. grupām būs 15 minūtes, bet 2005., 2006. un 2007. dz.g. grupām tas plānots 20 minūtes. Visi mači tiks aizvadīti ar 4.izmēra futbola bumbām (ar pārējām niansēm iespējams iepazīties turnīra nolikumā).

Katras vecuma grupas godalgoto vietu ieguvējas tiks apbalvotas ar kausiem, bet visi dalībnieki ar medaļām un piemiņas balvām. Tāpat dažādās nominācijās tiks sumināti labākie spēlētāji un komandu pārstāvji.

Sacensības organizē Rīgas Futbola federācija ar LFF atbalstu.

2007.g.dz. vecuma grupas kalendārs

Turnīra nolikums

Pieteikums turnīram

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo