LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 23. septembrī, “Elektrum” Olimpiskā centra mākslīgā seguma laukumā, Grostonas ielā 6b, aktīvā gaisotnē pirmo reizi risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais bezmaksas “Beerhouse No1 Futbola festivāls”, kas pulcēja 24 amatieru komandas.

29092017 005
Šis unikālais amatieru futbolistiem paredzētais pasākums risinājās Latvijas Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros ar mērķi popularizēt futbola daudzveidību un piesaistīt tam vēl vairāk amatieru sporta entuziastu. Visas 24 dalībnieces sestdienas pievakari varēja pavadīt enerģiskā un aktīvā atpūtā, piedaloties astoņās dažādās disciplīnās, konkursos un atrakcijās, kā arī saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem.

Vislabāk šajā pasākumā sekmējās “DSV Transport” komandai, kurai vienīgajai izdevās triumfēt divās disciplīnās, proti, “RFS Futbolā 4x4” un “SPLAT šķēršļu joslā”. Tā rezultātā “DSV Transport” kolektīvs saņēma īpašu balvu, par kuru parūpējās viens no festivāla atbalstītājiem futbola klubs “RFS”.

“Beerhose No1 Futbola festivāla” centrālajā aktivitātē jeb “Komanda.lv Futbols 4x4” turnīrā par uzvarētāju kļuva “Baltic XL”, kas spraigā cīņā apsteidza TFK “LATS” un SK “Babīte”, “LGK Vārtu sargs” disciplīnā triumfēja “Haypanyom” (otrā vieta “Baltic XL”), “FantasyPark futbola boulingā” veiklākie izrādījās SK “Babīte”, atstājot aiz sevis “Šilinga Academy” un “Salons.lv” savukārt “LV Izlase Portret.lv” disciplīnā labākā bija “Šilinga Academy” vienība (trijniekā iekļuva arī SK “Kuorsova” un “Dream team”).

Prasmīgākie uz “ADIDAS piepūšamā batuta” izrādījās “SQUAD” “blice”, aiz kuras palika “Haypanyom” un TFK “LATS”, bet “Dr.Klauns” disciplīnā nepārspēti palika FC “Dūži”.

29092017 006
Festivāla laikā dalībniekiem arī bija iespēja saņemt noderīgus fizioterapeita padomus un rehabilitācijas konsultācijas no ārstniecības iestādes “Arho Medicīnas Serivss” profesionāļiem. Savukārt “Beerhouse No1 Futbola Festivāla” atbalstītāji lutināja disciplīnu laureātus ar vērtīgām balvām, tostarp biļetēm uz Latvijas futbola izlases spēli, kā arī citām iepriecinošām dāvanām.

Pasākumu atbalstīja alus krogs “Beerhouse No1”, kas visas disciplīnas veikušajām komandām bija sarūpējis dāvanu karti, sporta veikals “Komanda”, vadošais sporta zīmols “Adidas”, futbola klubs “RFS”, fotoskola “Portret.lv”, izklaides centri “Fantasy Park” un “LGK atrakcijas”, “Perwoll” un “Splat” zīmoli, kā arī labdarības organizācija “Dr.Klauns”.

camera icon Foto

video icon Video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo