LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 30. septembrī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā uz mākslīgā seguma laukuma sportiski, krāšņi un emocionāli aizritēja jubilejas – piektie - Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes Izglītības un sporta departamenta atbalstītie Rīgas Futbola svētki 7-8 gadus veciem bērniem. Rekordlielajā pasākumā piedalījās vairāk nekā 200 puišu un meiteņu 45 dažādās komandās.

03102019 003
Bērnu festivāls jau tradicionāli tika organizēts Eiropas sporta nedēļas ietvaros ar galveno mērķi ieinteresēt futbolā, parādot šī sporta veida daudzpusību. „Piedalījās gan Rīgas un ārpus tās esošās komandas, pārstāvot bērnu un jauniešu klubus ar jau nelielu futbola pieredzi, gan Rīgas skolas, ar audzēkņiem ar minimālu vai nekādu futbola pieredzi. Ikviens šajā pasākumā tika aicināts SPĒLĒT FUTBOLU, IZKLAIDĒTIES un SAŅEMT DĀVANAS”, stāsta pasākuma organizatore, RFF izpilddirektora vietniece Jevgeņija Obodņikova.

RFF prezidents Eduards Borisevičs papildina: „Mazajā jubilejā mums izdevās savākt ne tikai rekordlielu dalībnieku skaitu, bet organizēt visdažādākās un ļoti interesantas “stacijas” bērnu spēju pārbaudei, piesaistīt daudz jaunus un jau esošos partnerus kā “Everest” ūdens un “Gutta” sulas, “ESKIMOS” saldējums, „EVELATUS” un „Nuts for Kids”, karsējmeitenes “Baroneses” un iluzionists Atjoms Koks, ekskluzīvas dekorācijas no „Party Star Riga” un svētku organizēšanas meistari „Masters”, „Fantasy Park” un „LGK.LV”, “Komanda” un “Adidas”, apsardzes firma „Strong”, kā arī uzaicināt vairākas futbolā pazīstamas un cienījamas personas kā Edgars Gauračs, Jurijs Žigajevs, Māris Verpakovskis un, protams, FC „Rīgas” talismans - lauva „Rī”.

RFF draudzīgais kolektīvs un daudzie brīvprātīgie, kas tika koordinēti sadarbībā ar LFF, centīgi strādāja, lai padarītu Rīgas Futbola svētkus par bērniem neaizmirstamu pasākumu, atstājot viņu sirdīs sporta karali – futbolu - uz visu mūžu. Bērnu festivālā netika aizmirsti arī klubu treneri, skolu sporta skolotāji, aktīvākie vecāki, kuri savā brīvajā laikā piesaistīja bērnus šim pasākumam. Ceru, ka vēl daudzi treneri, sporta skolotāji un vecāki turpmāk sekos šim piemērām un arvien biežāk un biežāk vedīs bērnus uz futbolu, un arvien vairāk un vairāk veltīs savu laiku bērnu audzināšanai caur futbolu.”

camera icon Foto

video icon Video

video icon Video „Par Futbolu”

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo